Ανοίγει ξανά το ιστορικό ξενοδοχείο Ακροπόλ

Το ιστορικό Ακροπόλ στην Ομόνοια αγόρασε και επαναλειτουργεί η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels, με έδρα το Τελ Αβίβ.
 


Στο 1 της οδού Πειραιώς, ακριβώς πάνω στην Ομόνοια, το για χρόνια κλειστό Ξενοδοχείο Ακροπόλ ανοίγει ξανά τις πόρτες του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Λάμπρου Καραγεώργου στη Ναυτεμπορική, το ξενοδοχείο αγόρασε η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels, η οποία ξεκινά τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά στο τέλος της χρονιάς, με την επαναλειτουργία του ιστορικού ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο μετονομάζεται σε Brown Acropol, με στόχο να επανασυστήσει στην εγχώρια και παγκόσμια τουριστική αγορά την ιστορική περιοχή της Ομόνοιας.

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και με επιρροές από την κοσμοπολίτικη δεκαετία του 1960, θα διαθέτει 165 δωμάτια, συνεδριακούς χώρους και rooftop bar restaurant με μοναδική θέα.

Η αλυσίδα Brown Hotels, με έδρα το Τελ Αβίβ, διαθέτει boutique ξενοδοχεία σε πολλές πόλεις του κόσμου. Συγκεκριμένα, διαθέτει τα φημισμένα Brown TLV, Brown Beach House, Poli House και DAVE στο Τελ Αβίβ, καθώς και τα Villa Brown και Villa Ba’Moshava στην Ιερουσαλήμ. Έχει επίσης ξενοδοχεία στην πόλη Τρογκίρ της Κροατίας, στην Κύπρο και τη Γερμανία, ενώ τώρα επεκτείνεται και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v