COSMOTE Fiber: Στην Σπάρτη και… ακόμα παραπέρα

Πρόσβαση σε Fiber To The Home για 150.0000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μέσω COSMOTE Fiber.
COSMOTE Fiber: Στην Σπάρτη και… ακόμα παραπέρα

-COSMOTE Fiber: οι οπτικές ίνες ένωσαν τους κατοίκους της Σπάρτης με πέντε ομώνυμες πόλεις στην άλλη άκρη του πλανήτη.
-150.000 σπίτια και επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στις απίστευτες δυνατότητες της υποδομής Fiber To The Home μέσα στο 2019

 

Πόσο μακριά μπορεί να σε «ταξιδέψει» το Internet; Και πόσο γρήγορα; Την απάντηση έδωσε το COSMOTE Fiber, μέσω της υποδομής Fiber To The Home, η οποία με 100% εγγυημένες ταχύτητες Internet 200Mbps μας «ταξίδεψε» μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.

Για του λόγου (και της οπτικής ίνας) το αληθές, η COSMOTE πραγματοποίησε πρόσφατα μια πρωτότυπη ενέργεια στην πλατεία της Σπάρτης. Συγκεκριμένα, μέσα από ζωντανή σύνδεση που πραγματοποιήθηκε με μια απλή οικιακή σύνδεση FTTH, οι κάτοικοι της Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να φωνάξουν «This is Sparta» ταυτόχρονα με τους κατοίκους πέντε ακόμα πόλεων στην άλλη άκρη της Γης, με το όνομα «Σπάρτη». Έτσι, χάρη στις απίστευτες ταχύτητες και την σταθερότητα του δικτύου οπτικών ινών COSMOTE Fiber, οι φωνές των κατοίκων της ελληνικής Σπάρτης ενώθηκαν με εκείνες του New Jersey, της Georgia, του Illinois, του Michigan και της North Carolina.



Ο Όμιλος ΟΤΕ πέτυχε το στόχο του και το 2019

Με περισσότερα από 150.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι για εγγυημένες ταχύτητες Internet 100 & 200Mbps, μέσω του COSMOTE Fiber του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα, κλείνει το 2019. Ο Όμιλος ΟΤΕ πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει για την επέκταση της υποδομής Fiber To Τhe Home (FTTH) εντός του 2019 και παρέμεινε πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το 75% των συνολικών γραμμών FTTH της χώρας.

Μέσα στο Δεκέμβριο του 2019, περιοχές στις πόλεις της Καρδίτσας, της Κατερίνης και της Καβάλας, αλλά και περιοχές στο Μοσχάτο, τη Νέα Ιωνία, το Νέο Ηράκλειο και την Πετρούπολη θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών μέχρι το σπίτι, αποκτώντας πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες Internet 100 & 200Mbps και δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε 1Gbps.

Στην Αττική, πρόσβαση στο Fiber To The Home του Ομίλου ΟΤΕ έχουν σπίτια κι επιχειρήσεις στον Άγιο Αρτέμιο, τους Αμπελόκηπους, το Βύρωνα, το Γαλάτσι, την Ηλιούπολη, την Καισαριανή, την Κηφισιά, το Μαρούσι, τη Νέα Ερυθραία, τη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο, τον Παπάγο-Χολαργό, τα Πατήσια, το Χαλάνδρι και το Ψυχικό. Στην Βόρεια Ελλάδα αντίστοιχα, το FTTH είναι διαθέσιμο σε νέες περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, αλλά και στην Ευκαρπία, το Πανόραμα και το Ωραιόκαστρο. Στη υπόλοιπη Ελλάδα, πρόσβαση σε FTTH έχουν το Ρέθυμνο, η Σπάρτη και τα Χανιά.

Αν θέλετε κι εσείς να απογειώσετε τις ταχύτητες σας, και να απολαύσετε όλα τα οφέλη της οπτικής ίνας στο σπίτι σας, μπορείτε να (μολών) λάβετε την ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360» μέσα από τη δράση Superfast Broadband.

Περισσότερα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v