Ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταρρίπτει άλλο ένα ρεκόρ, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα για τη σεζόν με τη φανέλα των Bucks. Δείτε το νέο του κατόρθωμα!
Ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!
Άλλον έναν συγκλονιστικό αγώνα έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, καταρρίπτοντας ένα ακόμα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, μετά την προηγούμενη «πυραυλική» του εμφάνιση απέναντι στους Μπλέιζερς, όπου έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων πετυχαίνοντας 44, στον τέταρτο αγώνα της σεζόν απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς, ο Γιάννης σημείωσε 32 πόντους, ξεπερνώντας το ρεκόρ πόντων στην έναρξη του πρωταθλήματος: Μετά από τέσσερις αγώνες, έχει φτάσει τους 147 πόντους, έναν πάνω από τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που είχε πετύχει 146 σε αντίστοιχο αριθμό αγώνων στην αρχή του πρωταθλήματος του 1970-71.

«Ο Γιάννης ήταν για μια ακόμα φορά εξωπραγματικός. Είναι δουλειά μας να κάνουμε το παιχνίδι εύκολο για εκείνον γιατί, έτσι όπως παίζει, κάνει και αυτός το παιχνίδι εύκολο για εμάς», δήλωσε ο συμπαίκτης του, Κρις Μίντλετον.

Οι Μπακς μετρούν τρεις νίκες και μια ήττα σε αυτό το σημείο του φετινού NBA, ενώ ο Greek Freak είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος σκόρερ της χρονιάς. Στον αγώνα με τους Σάρλοτ Χόρνετς, εκτός από 32 πόντους, είχε 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο.

Απολαύστε τον:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v