Οι πιο καυτές milf σταρ του Χόλιγουντ

Η Angelina Jolie, η Mila Kunis και όλα τα καυτά κορίτσια του πλανήτη, που παρέμειναν σέξι ακόμα κι αφού απέκτησαν δικά τους κορίτσια –ή αγόρια.
Οι πιο καυτές milf σταρ του Χόλιγουντ
Είναι νέες, είναι (κάτι παραπάνω από) ωραίες, είναι μαμάδες και είναι σούπερ σέξι. Τι και αν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας τους το περνούν με μωρουδιακά και πάνες; Ο ανδρικός πληθυσμός όλου του πλανήτη τις φαντάζεται με σέξι εσώρουχα –ή και χωρίς. Κυρίες και κύριοι, οι πιο σέξι milf αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Η Mila Kunis



Μπορεί να μοιάζει μόλις 20 χρονών, αλλά η 32χρονη σταρ και ο σύζυγός της Ashton Kutcher έχουν μια κόρη ενάμιση έτους που λέγεται Wyatt.

Η Sofia Vergara



Κι όμως, αυτή η 43χρονη θεά έχει έναν γιο 20 χρονών.

Η Beyonce



Η κόρη της λέγεται Blue Ivy, και είναι ήδη τεσσάρων χρονών. Η 34χρονη μαμά της, πάλι, είναι α. αγέραστη και β. όλο και πιο σέξι.

Η Adriana Lima



Κι όμως, το πρώην μοντέλο της Victoria Secret έχει στα 34 της χρόνια δύο κόρες, την εξάχρονη Valentina και την τριών ετών Sienna.

Η Kate Beckinsale



Η σούπερ σέξι πρωταγωνίστρια του Underworld απέκτησε μια κόρη το μακρινό 1999. Και για όσους απόρησαν, να θυμίσουμε πως η Kate είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 42 ετών σήμερα. Κι ας μην της φαίνεται καθόλου.

Η Megan Fox



Στα 29 της, η πανέμορφη ηθοποιός έχει κιόλας δύο γιους: τον γεννημένο το 2012 Noah Shannon και τον γεννημένο το 2014 Bodhi Ransom.

Η Angelina Jolie



Μπορεί να έχετε χάσει το μέτρημα με τα παιδιά της οικογένειας Pitt (έξι είναι στο σύνολο) αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν αμφιβάλλει πως η 40χρονη πια Angelina είναι η απόλυτη milf του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή.

Η Shakira



Η σούπερ σέξι Κολομβιανή έχει δύο γιους με τον σύντροφό της Gerard Piqué, ηλικίας τριών και δύο ετών.

Η Jessica Alba



Η 34χρονη ηθοποιός που αγαπήσαμε από το Sin City –κι έχουμε δει έκτοτε σε ουκ ολίγα χολιγουντιανά blockbuster– έχει δύο κόρες, οκτώ και πέντε ετών.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v