#O_Pagkalos_kataskopos: Το Twitter… ξεσαλώνει

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος κάνει δηλώσεις περί ελληνικής κατασκοπείας και το Twitter παίρνει φωτιά, «πυροβολώντας» με ατάκες για τον… #pagkalo_kataskopo.
#O_Pagkalos_kataskopos: Το Twitter… ξεσαλώνει
«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter τις τελευταίες ώρες, μετά τις δηλώσεις Θεόδωρου Πάγκαλου ότι επί υπουργίας του παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ αμερικανοί πρέσβεις σε Ελλάδα και Τουρκία.

«Εγώ θα σας πω και θα σας φανεί παράξενο ότι κάποτε η ΕΥΠ είχε καταφέρει να παρακολουθεί, όχι μόνο τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, αλλά και τον αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα. Και κάθε φορά που πήγαινα μαζί με τον καφέ μου και το κουλούρι μου, είχα στο γραφείο μου μια στοίβα με χαρτιά που μου έστελναν, όχι όλα, αλλά αυτά που με ενδιέφεραν», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Θεόδωρος Πάγκαλος, και οι αποκαλύψεις του περί ελληνικής κατασκοπείας έδωσαν λαβή για σχόλια, ατάκες και χιουμοριστικά tweets των ελλήνων χρηστών του Twitter, που έχουν καταστήσει το hashtag #O_Pagkalos_kataskopos ένα από τα πιο δημοφιλή της ημέρας.

Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα tweets, που – όπως ήταν αναμενόμενο – περιέχουν πολλές αναφορές σε κατασκοπικές ταινίες και ακόμα περισσότερες… σε φαγητό:














































Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v