Συνεντεύξεις Θετικής Ενέργειας: O Απόστολος Αποστολάκης μιλά στην Τζιλ Δούκα

Η life coach Τζιλ Δούκα συνομιλεί με τον συνιδρυτή του e-shop.gr Απόστολο Αποστολάκη στο πλαίσιο των συνεντεύξεων θετικής ενέργειας του In2life. Δείτε το βίντεο και εμπνευστείτε σε από ένα ακόμα success story.
Συνεντεύξεις Θετικής Ενέργειας: O Απόστολος Αποστολάκης μιλά στην Τζιλ Δούκα
Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων «Θετικής Ενέργειας» που κάνει η Τζιλ Δούκα (*) σε συνεργασία με το In2life, επιτυχημένοι επαγγελματίες μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους, τα μυστικά και τις συμβουλές τους, αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε περιόδους κρίσης, μία καλή ιδέα μπορεί να αποδώσει.

Ο καλεσμένος, ο Απόστολος Αποστολάκης έχει συνιδρύσει το e-shop.gr , ενώ έχει εμπλακεί και σε άλλα καινοτόμα Internet ventures όπως το Taxibeat, το e-food.gr και το doctoranytime.gr Ο στόχος του είναι να συμβάλει στη δημιουργία χρήσιμων υπηρεσιών στο διαδίκτυο με διεθνή προσανατολισμό.

Δείτε την συνέντευξη του παρακάτω και εμπνευστείτε!





Τζιλ Δούκα είναι Life Coach, εισηγήτρια, συγγραφέας και αντιπρόεδρος της http://www.uniquenessdevelopmentgroup.com/greek/  Θεωρείται από τον Ελληνικό τύπο ως μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες προσκεκλημένες ομιλήτριες σε TEDx event στην Ασία.

H κ. Δούκα είναι εισηγήτρια στο πρώτο DVD με στοιχεία Life Coaching "Θέλω να πετύχω τους στόχους μου" το οποίο διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Public και online εδώ.

Follow on twitter: @Jill_Douka  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v