Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά στο in2life

Ο ταλαντούχος κύριος Σταρόβας μιλά στην κάμερα του in2life για την μουσική, την επιτυχία, την κρίση, το free downlading και τον… Έλληνα που δυστυχώς πρέπει να γίνει Γερμανός. Απολαύστε τον.
Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά στο in2life
της Φιλουμένας Ζλατάνου

Ποιος δεν έχει ακούσει για την δεινότητα του Δημήτρη Σταρόβα ως κιθαρίστα ή ως ηθοποιού; Η παρουσία του σε σειρές, ταινίες, θέατρο, μουσικές παραστάσεις προδιαγράφει και την επιτυχία σε μεγάλο βαθμό, καθώς η φυσικότητά του σε ό, τι κάνει και το αβίαστο χιούμορ του ξετρελαίνει το κοινό.

Ξεκίνησε τα καλλιτεχνικά του βήματα σαν ηλεκτρικός κιθαρίστας στην Ταχεία Θεσσαλονίκης του Νίκου Παπάζογλου. Εξαιρετικός ηχολήπτης σε στούντιο αλλά και σε live, γίνεται στη συνέχεια βασικό στέλεχος στο σχήμα “Άγαμοι Θύται” και αρχίζει να ξεδιπλώνει σιγά σιγά τα ταλέντα του: τραγουδοποιός, ηθοποιός, μάγειρας, αθλητικός σχολιαστής, παραγωγός ραδιοφώνου και καλοφαγάς.

Τα τραγούδια που γράφει γίνονται σουξέ και ο κόσμος στα live τα ζητάει. “Apisti.com”, «Για σένα θα φάω τα σάντουιτς», «Aυτό που θέλουν οι γυναίκες» είναι λίγα μόνο από τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί για το χιούμορ και την τρέλα στους στίχους.

Το νέο του δίσκο «Συμμετέχει… ο Δημήτρης Σταρόβας», τον έβγαλε ινκόγκνιτο, όπως μας είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο in2life, εν μέσω προβών πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν. «Πλέον δεν περιμένεις να πουλήσεις δίσκους, απλά σε μαθαίνει ο κόσμος και έρχεται στο live, καθώς δε θα υπάρχει χώρος με την κρίση να αγοράσει δίσκους», λέει χαρακτηριστικά, καθώς συμφωνεί ότι οι ζωντανές εμφανίσεις είναι που εν τέλει έχουν τη δύναμη.

Φέτος θα εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Κούτρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Μίλτο Πασχαλίδη. Πιστεύει ότι το χιούμορ το αναγνωρίζει ο κόσμος, ο οποίος έχει την ανάγκη να περάσει καλά, ενώ θεωρεί ότι ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να περνάει μηνύματα. Ως ιδιώτης είναι υπέρ του free downloading και θεωρεί υγιές να μοιράζονται τα τραγούδια.

Απολαύστε τον.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v