Ο Μέμος Μπεγνής στο In2life

Ο ταλαντούχος Μέμος Μπεγνής μιλάει στην κάμερα του In2life για την καριέρα του, τον χαρακτήρα, τον "θεατροπατέρα" του, το περιβάλλον και την πρόσφατη συνεργασία του με την "μεγάλη κυρία" του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα.
Ο Μέμος Μπεγνής στο In2life
Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης που κέρδισε το ελληνικό κοινό μέσω της μικρής οθόνης. Σπούδασε στην Ιταλία και είδε το αστέρι του να λάμπει νωρίς. Η καριέρα του ξεκινά στην ουσία όταν επιλέγεται για το «Άκρως Οικογενειακό» ως ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Έπειτα από ένα γύρισμα της τύχης βρίσκεται στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Μη μου λες Αντίο». Τον στήριξε ο Σταμάτης Φασουλής τον οποίο θεωρεί «θεατροπατέρα του» και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.
 
Τον συναντήσαμε στην παραλία σε ένα καφέ του Φλοίσβου και, με αφορμή το μιούζικαλ «Μαρινέλλα», μας μίλησε εφ’ όλης της ύλης.



Είναι φυσιολάτρης και προσπαθεί να περάσει το μήνυμα «σώστε τον πλανήτη», θεωρεί ον έρωτα ζωογόνο δύναμη, ενώ αρέσκεται στον ελεύθερό του χρόνο να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη και να απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις. Χωρίς τουπέ και με σιγουριά για το ποιόν του δε φοβάται να υποστηρίξει τις απόψεις του και να αυτοσαρκαστεί. Σιχαίνεται τις ταμπέλες και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάθεται μπροστά στον καθρέπτη θαυμάζοντας τον εαυτό του, ως ζεν πρεμιέ.

Δε θεωρεί ότι το να παίζεις στην τηλεόραση αυτομάτως σε «ανεβάζει» και στο θεατρικό σανίδι, αλλά ούτε το αντίθετο και χαίρεται που το μιούζικαλ αρχίζει να αποκτάει οπαδούς στη χώρα μας. Είναι φύσει αισιόδοξος κι αυτό τον βοηθάει στις δύσκολες στιγμές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v