Πέμη Ζούνη: «Δεν μπορώ να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες»

Για τις γυναικοκτονίες, τον σεβασμό στο άλλο φύλο και την περιπέτεια της κόρης της μίλησε η ηθοποιός σε εκπομπή.
Πέμη Ζούνη: «Δεν μπορώ να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες»
Η αγαπημένη ηθοποιός Πέμυ Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τη Μάριον» με παρουσιάστρια τη Μάριον Μιχελιδάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις γυναικοκτονίες, οι οποίες τους τελευταίους μήνες διαδέχονται η μία την άλλη.

«Οι γυναικοκτονίες πιστεύω πως είναι λασκάρισμα της λογικής. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να μάθουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα του άλλου, ακόμα και όταν δεν μας αρέσει η απόφασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Εκτός από τις ψυχιατρικές περιπτώσεις, θεωρώ ότι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά είναι η βάση. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες. Βλέπεις έλλειψη σεβασμού στα αγόρια και σε μικρές ηλικίες, προς τις γυναίκες».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της κόρης της, η οποία διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα το 2018 σε ηλικία 24 ετών. Η εγχείρηση έγινε στην Αγγλία, ο όγκος ήταν καλοήθης, αλλά η επέμβαση ήταν επικίνδυνη.

«Πιστεύω πως όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Καταλαβαίνεις με τι πρέπει να ασχολείσαι. Επιλέγω να θυμάμαι τα καλά μόνο», τόνισε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v