Αδαμαντίδης για τζόγο: «Δεν ενοχλώ κάποιον»

Για τις συλλήψεις του σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες και τις δημόσιες διαστάσεις που πήρε το θέμα μίλησε ανοιχτά ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Αδαμαντίδης για τζόγο: «Δεν ενοχλώ κάποιον»
Στην εκπομπή της Αννίας Πάνια «Ανοιχτά» βρέθηκε καλεσμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης, που μίλησε για όλα, από τα παιδικά του χρόνια και το πώς πρωτοασχολήθηκε με το τραγούδι, μέχρι την προσωπική του ζωή και τον πολυσυζητημένο εθισμό του στον τζόγο.

«Δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν» δήλωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής, και συνέχισε: «Βέβαια, έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονιά και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. Όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μ’ αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις;

»Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”. Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα.

»Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί πάνω απ’ όλα, και από τη δουλειά μου, βάζω το πώς νιώθω εγώ και δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και ενάμιση χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα», κατέληξε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v