Από το… παράθυρο είδαν την παρέλαση της Ελισάβετ ο Χάρι και η Μέγκαν

Μακριά από τους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο της Ελισσάβετ έμειναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που εμφανίζονται για πρώτη φορά δημόσια στη Βρετανία.
Από το… παράθυρο είδαν την παρέλαση της Ελισάβετ ο Χάρι και η Μέγκαν
Εκ του μακρόθεν συμμετείχαν στους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισσάβετ ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια στη Βρετανία δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και την φυγή τους στην Καλιφόρνια.

Όπως φαντάζεσαι, το θέμα έγινε γρήγορα το αγαπημένο των βρετανικών ταμπλόιντ, που ανέβασαν σωρηδόν φωτογραφίες του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στο παράθυρο, να συζητούν μεταξύ τους κάνοντας παράλληλα νόημα στα παιδιά να κάνουν ησυχία ενώ παρακολουθούν την παρέλαση για τον εορτασμό των 70 χρόνων της Ελισσάβετ στον βρετανικό θρόνο.

Έχοντας αποκλειστεί από τον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επειδή δεν έχουν ενεργό δημόσιο ρόλο, οι δυο τους παρακολούθησαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον. Η κόρη τους, Λίλιμπετ, που ήταν μαζί τους, θα γίνει το Σάββατο ενός έτους.

Το ζεύγος απασχόλησε τα ταμπλόιντ ερχόμενο στη Βρετανία για τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου, καθότι δήλωσαν ότι ανησυχούν για την ασφάλειά τους, επειδή δεν τους επιτράπηκε να έχουν αστυνομική προστασία. Ωστόσο, όπως έγραψε η Sun, μετά την άφιξή τους την Τετάρτη με ιδιωτικό τζετ, τους συνόδευσαν οι άνδρες της ασφάλειας της βασίλισσας, κάτι που ερμηνεύτηκε ως χειρονομία «κατευνασμού» από την πλευρά του παλατιού.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov, ο Χάρι και η Μέγκαν είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλείς στους Βρετανούς: Το 63% δηλώνουν ότι έχουν άσχημη γνώμη για αυτούς. «Η φυγή τους έδωσε την εντύπωση ότι έστρεψαν την πλάτη τους όχι μόνο στη χώρα αλλά και στη βασίλισσα και τον θεσμό», σχολίασε πρόσφατα ο Ομιντ Σκόμπι, συγγραφέας ενός βιβλίου για το ζεύγος, προσθέτοντας ότι «τους απεχθάνονται και επομένως πιστεύω πως ό,τι και αν κάνουν θα μεγεθυνθεί και θα αντιμετωπιστεί με πολύ αρνητικό τρόπο».


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v