Φήμες για διαζύγιο Πικέ – Σακίρα λόγω απιστίας

Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό των δύο σταρ, με τον ποδοσφαιριστή να φέρεται ως ο… άπιστος της σχέσης.
Φήμες για διαζύγιο Πικέ – Σακίρα λόγω απιστίας

Το ζευγάρι Πικέ – Σακίρα βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά όχι για καλό λόγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Periodico, ο ποδοσφαιριστής την απατά,  κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τη διάλυση της σχέσης του με τη Σακίρα, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πικέ μένει ήδη σε άλλο διαμέρισμα.

Η Lorena Vazquez και η Laura Fa, δύο δημοσιογράφοι στο El Periodico, επιβεβαίωσαν ότι ο Πικέ συναντιόταν με μια νεαρή ξανθιά κοπέλα 20 ετών, η οποία είναι φοιτήτρια και οικοδέσποινα εκδηλώσεων στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, η ταυτότητά της δεν έχει αποκαλυφθεί, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Πικέ εθεάθη πολλές φορές με αυτή τη γυναίκα και ότι η Σακίρα το έμαθε.

Ο Πικέ και η Σακίρα άρχισαν να βγαίνουν μετά τη γνωριμία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Ήταν μαζί όλο αυτό το διάστημα και η τραγουδίστρια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για να κάνει οικογένεια με τον ποδοσφαιριστή. Έχουν δύο παιδιά, τον Μίλαν και τη Σάσα.

Ωστόσο, η σχέση τους φαίνεται να είναι τεταμένη και ορισμένοι γονείς στο σχολείο των παιδιών τους δηλώνουν ότι δεν τους έχουν δει ποτέ να παίρνουν τα παιδιά μαζί, εδώ και αρκετό καιρό.

Λέγεται μάλιστα ότι η Σακίρα πήγε τα παιδιά στην Ίμπιζα για οικογενειακές διακοπές τον Μάιο, αλλά ο Πικέ δεν ήρθε μαζί τους.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v