10 υπέρκομψες γυναίκες πολιτικών

Βρίσκουμε αφορμή από το αγαπημένο αστειάκι του ίντερνετ, για να ρίξουμε μια ματιά σε 10 πραγματικά στιλάτες Πρώτες Κυρίες.
10 υπέρκομψες γυναίκες πολιτικών
Ξέρουμε τι σκέφτηκες κάνοντας κλικ σε αυτό το κομμάτι. Όχι, δεν θα βρεις εδώ τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Εδώ θα βρεις τον ανταγωνισμό: Δέκα Πρώτες Κυρίες του πλανήτη που αγαπήσαμε για το απαράμιλλο στυλ τους, την καλαισθησία και το γούστο τους –στα ρούχα, όχι πάντα στις ερωτικές επιλογές τους (εσένα κοιτάμε, Μελάνια Τραμπ).

Μισέλ Ομπάμα



Είτε στα λευκά, είτε στα κόκκινα (είτε σε όποιο χρώμα διάλεγε), μπορούσες πάντα να είσαι σίγουρος για δύο πράγματα με την Μισέλ: Τέλειο στυλ και τα πιο γραμμωμένα χέρια.

Κάρλα Μπρούνι



Χρειάζεται όντως να εξηγήσουμε γιατί ένα σούπερ μόντελ μπαίνει σε αυτή τη λίστα; Κάρλα, είμαστε για πάντα ερωτευμένοι μαζί σου. Και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ακούμε το Quelqu'un m'a dit

Μπριγκίτε Μακρόν



Θες να την σχολιάσεις για το πρόσωπό της που μοιάζει λίγο πέτρινο; Για το ότι είναι ολίγον η μαμά του Στίφλερ που ξεμυάλισε το τεκνό; Μήπως να πιείς λίγο ξυδάκι;

Σοφί Τριντό



Η γυναίκα του Τζάστιν Τριντό είναι κομψή και (πάλι καλά) διακριτική. Εκτός από όταν την αναγκάζει ο άντρας της, που σίγουρα δεν είναι και τόσο ενδυματολογικά έξυπνος μερικές φορές. 




Μελάνια Τραμπ




Ναι, είναι συνένοχος του Ντόναλντ, επειδή ήξερε πού έμπλεκε. Ναι, υπό καμία οπτική γωνία δεν αξίζει την συμπάθειά σου. Αλλά, σημαίνει αυτό πως δεν είναι καλό μοντέλο και δεν έχει καλούς στυλίστες; Δυστυχώς, όχι.

Νταϊάνα Τέιλορ



Η σύζυγος του Μάικλ Μπλούμπεργκ είναι υπέροχη. Ο σύζυγός της, από την άλλη, εντάξει... Υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις για αυτόν.

Τζέτσουν Πέμα



Είναι κυριολεκτικά η Βασίλισσα του Μπουτάν. Τι μπορείς να πεις για το στυλ μιας Βασίλισσας;

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας



Και δεύτερη γαλαζοαίματη στην λίστα, επειδή είναι πανέμορφη, στυλάτη και μπορεί να φοράει φουλάρια καλύτερα από τις άλλες.

Μεχριμπάν Αλίγιεβα



Η Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν είναι επίσης η Αντιπρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, και εδώ μας έρχεται στο μυαλό η λέξη ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Σονσόλες Εσπινόζα



Έλα, αντίο, αυτή η πρώην Πρώτη Κυρία της Ισπανίας είναι πρακτικά ο Ντέιβιντ Μπόουι, άρα τις νικάει όλες σε αυτή την λίστα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v