Οι παρουσιάστριες που μας έκλεψαν την καρδιά

Ανατρέχουμε στο χρονοντούλαπο των ελληνικών πρωινάδικων και τηλεπαιχνιδιών και θυμόμαστε με νοσταλγία (και έξαψη) τα κορίτσια που αγαπήσαμε.
Οι παρουσιάστριες που μας έκλεψαν την καρδιά

Όσοι υπήρξαν αγοράκια στα 90s γνωρίζουν πολύ καλά πως η εγχώρια παραγωγή σέξι παρουσιαστριών κυμαινόταν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Κάποιες αποχώρησαν από την ενεργό δράση αλλά άφησαν πίσω τους εκατομμύρια καμένες καρδιές, άλλες παραμένουν ενεργές διατηρώντας κάποια από την αίγλη του παρελθόντος.

Όλες τους όμως ήταν υπέροχες και τις ευχαριστούμε που έδωσαν νόημα στις - εχμ – μοναχικές σεξουαλικές εξερευνήσεις της εφηβείας.

Ελένη Μενεγάκη

Μία ήταν η Ελένη, κι ας μας άφησε… μονάχους. Δεν πειράζει, κρατάμε όλες τις όμορφες στιγμές της πιο σέξι ξανθιάς της ελληνικής τηλεόρασης.



Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στίβου με το κολασμένο σώμα προκάλεσε προ δεκαετίας - όταν έκανε δειλά δειλά τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα - και προκαλεί ακόμα απανωτά χτυποκάρδια σε αγόρια και κορίτσια.



Μαρία Μπακοδήμου

Εδώ και δύο δεκαετίες σχεδόν, η Μαρία του «Κάτσε Καλά» και «Φώτης και Μαρία» απέδειξε περίτρανα πως έχει το sexiness, το χιούμορ αλλά και το IQ σε γενναίες δόσεις. 



Ισαβέλλα Βλασιάδου

Μας έμαθε «Άλλα Κόλπα» στα 90s στο πλευρό του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και άφησε το δικό της στίγμα συνδυάζοντας sexiness αλλά και τσαχπινιά, σπάζοντας την κυριαρχία του ξανθού στη μικρή οθόνη.



Κατερίνα Λάσπα

Ξεδίπλωσε το ταλέντο της μοιράζοντας εγκεφαλικά με το Star Café το μακρινό 1998, και συνεχίζει να τα μοιράζει μέχρι σήμερα, έχοντας πατήσει τα 40 αλλά με κορμί… 20άρας. Η Κατερίνα Λάσπα παλαιώνει σαν το καλό κρασί.



Βάσια Λόη

Ξεκίνησε ως μοντέλο συμμετέχοντας στα Playmate όμως τα παράτησε για να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του ALTER το 2008 και να κάψει τις καρδιές μας. Η κατρακύλα του σταθμού δεν την επηρέασε μιας και αποφάσισε να κάνει οικογένεια και να απομακρυνθεί από τα (τηλεοπτικά) κοινά. 



Μαίρη Μηλιαρέση

Δεν υπήρχε έφηβος στα 90s που να μην «αγάπησε» την παρουσιάστρια του θρυλικού Ρουκ Ζουκ η οποία μάλιστα είχε στεφθεί και Β’ Αναπληρωματική Μις Ελλάς το (πολύ) μακρινό 1983. Γνωστό επίσης και το τότε σύνθημα των νεών Το «πόσο μ’ αρέσει ο κ*** της Μηλιαρέση».



Ναταλία Γερμανού

Στιχουργός και παρουσιάστρια, η κόρη του αείμνηστου Φρέντι διανύει αισίως την τέταρτη δεκαετία της καριέρας της έχοντας αφήσει το στίγμα της σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και ανδρικές καρδιές.



Γιολάντα Διαμαντή

Κάπου στο 2000, ένα κορίτσι φωτογραφιζόταν γυμνό στο Penthouse με ρούχα Ινδιάνας. Μοντέλο, παρουσιάστρια, κορίτσι του Τζόκερ, όποιον ρόλο και αν ανέλαβε η Γιολάντα Διαμαντή τον έφερε εις πέρας άψογα και γι’ αυτό ακριβώς είχε και θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.



Πέπη Τσεσμελή

Το trash πολύ εμίσησαν, την πληθωρική Πέπη ουδείς. Πείτε ό,τι θέλετε, η Πέπη Τσεσμελή ήταν, είναι και θα είναι ό,τι πιο πρόστυχο, καλτ, γλυκό, ατίθασο και αλήτικο έβγαλε η μικρή οθόνη των 90s στην Ελλάδα.



Αννίτα Πάνια

Μιλώντας για trash, ας αποθεώσουμε για ακόμα μια φορά την αγέραστη και ακούραστη «βασίλισσα» του, την τεράστια Αννίτα Πάνια η οποία μπορεί να είχε τη «μοντελική» εξωτερική εμφάνιση των υπολοίπων αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ήταν άκρως σέξι. με τον δικό της τρόπο πάντα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v