Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες της ζωής σας

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες της ζωής σας
Ώρα να πείτε «καλά Χριστούγεννα» στους άνδρες της ζωής σας και να το συνοδεύσετε με ένα δωράκι… για το καλό. Είτε δεν έχετε πολλά χρήματα να διαθέσετε είτε θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω για να τους ευχαριστήσετε, παρακάτω συγκεντρώνουμε ωραίες ιδέες για κάθε γούστο και πορτοφόλι.

*Ένα αεροπορικό ταξίδι
Ευτυχώς, πλέον, αυτό δεν είναι τόσο ακριβό όσο θα περίμενε κανείς. Με τις low cost αεροπορικές εταιρίες που κατέφθασαν στην Ελλάδα, ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής στη Ρώμη ξεκινά από τα 40€, ένα σαββατοκύριακο για δύο μέχρι το Βέλγιο ή την Κρήτη μπορεί να γίνει πραγματικότητα με 100€, ενώ αν δεν γνωρίζετε καλά το πρόγραμμα του παραλήπτη του δώρου σας, αφήστε εκείνον να διαλέξει: Η Ryanair για παράδειγμα σας προτείνει ωραιότατα gift vouchers για τους φίλους σας, τα οποία μπορούν να διαθέσουν αυτοί όπως θέλουν. Τα vouchers ξεκινούν από τα 30€ και μπορούν να φτάσουν μέχρι το ποσό που εσείς θέλετε να διαθέσετε. 


*Πουλόβερ Pull&Bear 
Απόλυτα χειμωνιάτικο, απόλυτα γιορτινό και απόλυτα… ρετρό μοδάτο, το ζεστό πουλόβερ με τον τάρανδο θα φορεθεί πολύ αυτή την περίοδο του χρόνου.
Τιμή: 25,99€

*Ακουστικά 
Τα headsets – ακουστικά κεφαλής δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους τους άνδρες που ακολουθούν τα τεχνολογικά trends, και αυτά τα ακουστικά της Maxell θα τον βοηθήσουν να το κάνει με τον πιο… pop τρόπο – μπορείτε να διαλέξετε από το κλασικό λευκό ή μαύρο ή από τα πιο pop χρώματα, μπλε και πορτοκαλί.
Τιμή: 29,90€

*Σετ δώρου Korres 
Αρώματα του βουνού, νότες από κορίανδρο και περγαμόντο θα τον αναζωογονήσουν είτε μετά το ξύρισμα με το after shave είτε με το άρωμα της εταιρίας Korres που περιλαμβάνονται στο gift set του e-pharm σε τιμή προσφορά.
Τιμή: 18,76€

*Barbecue 
Αν υπάρχει κάτι που σχεδόν κάθε αρσενικό λατρεύει, αυτό είναι να φωνάζει την παρέα του και να ψήνουν στο barbecue, να απολαμβάνουν μπριζόλες και φρεσκοψημένα burgers και να αποδεικνύουν ότι ξέρουν από… κάρβουνο. Μόνο που πλέον το κάρβουνο είναι περιττό: Χαρίστε του την ηλεκτρική ψησταριά της Severin σε μαύρο χρώμα, με ισχύ 2500W, διακόπτη ασφαλείας και σχάρα ψησίματος με δοχείο νερού για αποφυγή οσμών ή καπνού και αφήστε τον να ψήσει άφοβα.
Τιμή: 36,80€

*Βαρελάκι μπύρας 
Επειδή όμως οι ανδρικές βραδιές δεν νοούνται μόνο με φαγητό και χωρίς μπύρα, γιατί να μην τολμήσετε ένα δώρο που τιμά το αγαπημένο ποτό των ανδρών; Στο παραπάνω link θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο βαρελάκι Paulaner Hefeweiss, μπύρα με ιδιαίτερο «χαρακτήρα», πλούσιο αφρό και έντονο άρωμα μαγιάς.
Τιμή: 21,50€

*Συνδρομή σε γυμναστήριο 
Καλές οι μπύρες και οι μπριζόλες, αλλά το ανδρικό σώμα χρειάζεται κι αυτό την περιποίησή του και την προπόνησή του. Γι’ αυτό και δεν θα πει «όχι» σε μια συνδρομή γυμναστηρίου – στο παραπάνω link θα βρείτε την φετινή έρευνα αγοράς του In2life με τιμές που ξεκινούν από τα 49€ για τετράμηνο πακέτο.


*Ανδρικό ρολόι OOZOO 

Σπορ αλλά μοντέρνο, με casual «προσωπικότητα» και urban εμφάνιση, το ρολόι της OOZOO ξεχωρίζει για το απλό αλλά μοδάτο design του – το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μαύρη μεταλλική κάσα με διακριτικές παλ λεπτομέρειες στους δείκτες και τις ενδείξεις.
Τιμή: 69€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v