Δώρα 2012: 107 ιδέες για όλους

Δώρα για τις γυναίκες της ζωής σας, για τους άνδρες του σπιτιού, για χαρούμενα πιτσιρίκια, για μαμάδες και γιαγιάδες, για όσους δεν περιμένουν δώρα, και για όσους δεν έχουν λεφτά να κάνουν δώρα. Ή αλλιώς, εκατό και κάτι ιδέες δώρων για όλους.
Δώρα 2012: 107 ιδέες για όλους
από τη συντακτική ομάδα του in2life 

Δώρα χωρίς budget, δώρα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, δώρα που διαβάζονται ή που ακούγονται –κατά προτίμηση δυνατά. Δώρα τα οποία, εκτός από τους φίλους σας, θα κάνουν ευτυχισμένο κι ένα παιδί στην Αφρική, και μια καφέ αρκούδα στις κορυφές της Πίνδου.

Δώρα που, μέρες που είναι, εκτιμώνται διπλά: γιατί δεν πήγατε απλώς σε ένα πολυκατάστημα να πάρετε είκοσι παρόμοια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και να τα μοιράσετε σε φίλους και γνωστούς όπως κάναμε τότε που η φράση “low budget” ήταν λίγο ντροπιαστική, αλλά ξοδέψατε ένα κομμάτι (όσο μικρό και αν είναι αυτό) από τον πολύτιμο προϋπολογισμό σας, απλώς για να δείξετε σε κάποιον ότι θέλετε να τον δείτε να χαμογελά. Και αν αυτό δεν έχει αξία ανεκτίμητη, τότε δεν ξέρουμε τι έχει.

Στα Υποθέματα του Αφιερώματος, στη δεξιά στήλη, θα βρείτε εκατόν επτά συνολικά προτάσεις δώρων για όλους: για τις γυναίκες της ζωής σας, για τους άνδρες του σπιτιού, για τα πιτσιρίκια που χαίρονται με δώρα περισσότερο από κάθε άλλον, για τους βιβλιοφίλ και τους gadget-άκηδες φίλους σας.

Θα βρείτε, επίσης, οδηγίες για να φτιάξετε μόνοι σας δέκα διαφορετικά δωράκια, αν το ταμείο είναι τόσο μείον που δεν αγοράζει ούτε καραμέλες, αλλά και τρόπους να δώσετε χαρά στηρίζοντας το έργο οργανώσεων που παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο. Σαν αυτόν που αποκτάμε όταν πολλαπλασιάζουμε τα χαμόγελα.

Καλές γιορτές!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v