SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ο OTE μεταδίδει το μήνυμα των Special Olympics Αθήνα 2011 σε όλον τον κόσμο

Ο OTE μεταδίδει το μήνυμα των Special Olympics Αθήνα 2011 σε όλον τον κόσμο

Έχουν περάσει σχεδόν επτά χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, όταν η χώρα μας βρέθηκε στο επίκεντρο του κόσμου, προβάλλοντας τα Ολυμπιακά ιδεώδη μέσα από την άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Φέτος και πάλι η Ελλάδα... η Αθήνα, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, υποδεχόμαστε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011, στους οποίους συμμετέχουν Αθλητές με διανοητική αναπηρία.

Ο ΟΤΕ από την πρώτη στιγμή στάθηκε, ως επίσημος χορηγός, δίπλα στους "μεγάλους" Αθλητές των Αγώνων προσφέροντας την πλήρη τηλεπικοινωνιακή υποδομή που απαιτείται. Η προσφορά αυτή αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της μοναδικής προσπάθειας που καταβάλλουν οι Αθλητές των Special Olympics.

Με στόχο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες ανάγκες των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, ο ΟΤΕ προσφέρει υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, μετάδοσης δεδομένων, φωνής και εικόνας για να γίνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο διεθνές αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Ειδικότερα, ο OTE παρέχει την τηλεπικοινωνιακή υποδομή και στα 45 σημεία διεξαγωγής των Αγώνων (venues), μέσα από ένα ενιαίο δίκτυο (VPN), πάνω από τη σύγχρονη πλατφόρμα MPLS που έχει σχεδιάσει ο ΟΤΕ.

Η πρόσβαση στο δίκτυο αυτό γίνεται με ενσύρματες ζεύξεις, τεχνολογίας Ethernet με την χρήση οπτικών ινών και κυκλωμάτων SHDSL καθώς και με LMDS ασύρματες ζεύξεις. Η ταχύτητα των προσβάσεων ποικίλει από 4 έως 45 Mbps, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε αθλητικής εγκατάστασης. Το δίκτυο αυτό εξυπηρετεί την μεταφορά δεδομένων και τηλεφωνίας μεταξύ των τοποθεσιών διεξαγωγής των Αγωνισμάτων.

Με τη χρήση 4 κυκλωμάτων ISDN PRA στο κεντρικό site στο Γουδή θα εξυπηρετείται η τηλεφωνία προς τον υπόλοιπο κόσμο. Για τις ανάγκες Ιnternet των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 έχουν εγκατασταθεί αφιερωμένα κυκλώματα μέσω οπτικής ίνας στο Ολυμπιακό Στάδιο, στα κεντρικά γραφεία στο Γουδή και στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ στο Μαραθώνα, στον Φωκιανό αλλά και στα κεντρικά ξενοδοχεία που φιλοξενούνται οι Ολυμπιακές Επιτροπές και οι υπόλοιπες τοποθεσίες των events θα εξυπηρετούνται με SHDSL ή ADSL ευρυζωνικά κυκλώματα.

Ο ΟΤΕ δοκίμασε ήδη τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές που προσφέρει, συμμετέχοντας με απόλυτη επιτυχία στα test events που πραγματοποιήθηκαν την άνοιξη του 2010. Πέρα από τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές για την άρτια διεξαγωγή των Αγώνων εργαζόμενοι από όλες τις Διευθύνσεις της εταιρείας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα "αγωνιστούν" σαν μία ομάδα.

Όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν στα Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 είναι νικητές. Νικητές στον αγώνα της δύναμης του πνεύματος, εκφραστές της αγωνιστικότητας και της αισιοδοξίας. Μαζί τους, "κερδίζει" και ο ΟΤΕ που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του ως "υπεύθυνου εταιρικού πολίτη". Γιατί όταν η προσπάθεια είναι μεγάλη, η στήριξη πρέπει να είναι ανάλογη.

άρθρα αφιερώματος

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2