Tormalina's Beauty: Λαμπερό μακιγιάζ με τα χρώματα του Χειμώνα

Tormalina’s Beauty: Λαμπερό μακιγιάζ με τα χρώματα του Χειμώνα
Tormalinas Beauty: Λαμπερό μακιγιάζ με τα χρώματα του Χειμώνα
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν ένα δωρεάν επαγγελματικό μακιγιάζ από τα Tormalina’s Beauty είναι Χάρις Σταθια, Τζαλονίκου Αλεξία, Αθηνά Μπλέσιου, Εύη Χαριτοπούλου, Τσομπανούδη Ελένη, Φανή Κορδατζή, Μαρία Σδράλια, Ολυμπία Σταμούλη, Σγουρη Αγαθή, Καλλιόπη Αννα Πούλια.   

Το Tormalina’s Beauty αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους, ζεστούς και φιλόξενους χώρους αισθητικής στην Αθήνα, στον οποίον κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την μέθοδο περιποίησης που της ταιριάζει.

Είτε πρόκειται απλά για περιποίηση άκρων, είτε για μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος, μεταξύ των οποίων μασάζ, αποτρίχωση με κερί ή με λέιζερ, το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον συγκεκριμένο χώρο ομορφιάς θα φύγετε ακόμα πιο όμορφες, αναζωογονημένες και, πάνω από όλα, ενθουσιασμένες από το φιλικό προσωπικό και την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

To In2life βρέθηκε πρόσφατα στον συγκεκριμένο χώρο ομορφιάς, προκειμένου η ιδιοκτήτρια-αισθητικός κ. Εύη Κυνηγαλάκη να παρουσιάσει τα εντυπωσιακότερα χρώματα του μακιγιάζ για τον φετινό Χειμώνα, όπως αυτά δημιουργήθηκαν από την εταιρία επαγγελματικού μακιγιάζ Malu Wilz –δείτε το σχετικό video και μάθετε περισσότερα για τα δημοφιλέστερα χρώματα μακιγιάζ εδώ.

Tormalina's Beauty: Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο. Τηλ. 2109814390
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v