Canon Powershot SX1: Με έμφαση στην λεπτομέρεια

Canon Powershot SX1
Canon Powershot SX1: Με έμφαση στην λεπτομέρεια
Από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές στα 10 Megapixels που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Canon Powershot SX1 διαθέτει ευρυγώνιο φακό ζουμ 20x για φωτογράφηση σε πολύ μακρινές αποστάσεις με κορυφαία ευκρίνεια. Ακόμα έχει δυνατότητα συνεχούς λήψης έως 4 καρέ ανά δευτερόλεπτο και την δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD.

Μεγάλο προβάδισμα στον περιορισμό θορύβου της εικόνας δίνει ο ειδικά γι αυτόν τον σκοπό κατασκευασμένος επεξεργαστής DIGIC 4, ενώ η μηχανή διακρίνεται για την αντιμετώπιση της εμφάνισης φλουταρίσματος της εικόνας χάρη στον συνδυασμό της λειτουργίας Αυτόματης Υψηλής Ταχύτητας ISO (έως 1600) και της Τεχνολογίας Ανίχνευσης Κίνησης, καθώς επίσης για τη βελτιστοποίηση του λόγου αντίθεσης.

Η μέγιστη μνήμη του μοντέλου είναι 32 GB και επιτυγχάνεται με κάρτες MMC SD Card SD High Capacity. Επιπλέον η φωτογραφική μηχανή διαθέτει δυνατότητα απευθείας μεταφοράς σε εκτυπωτή των φωτογραφιών που έχει αποθηκεύσει με την χρήση ασύρματης σύνδεσης PictBridge. Μειονέκτημα το μεγάλο βάρος της, 582 gr, και το μάλλον ογκώδες προφίλ της.

Η Canon Powershot SX1 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 490 ευρώ και συνοδεύεται από έναν χρόνο εγγύηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v