Sony Cyber-shot DSC-HX1: Οι επιθυμίες σας διαταγές της

Sony Cyber-shot DSC-HX1
Sony Cyber-shot DSC-HX1: Οι επιθυμίες σας διαταγές της
Ανάμεσα στις κορυφαίες μηχανές της Sony συγκαταλέγεται εδώ και αρκετό καιρό η Cyber-shot HX1, αλλά συνεχίζει να έχει από το καλοκαίρι και εξής τη πρωτοκαθεδρία στα μοντέλα της εταιρείας. Αν και στα 9.1 Megapixels πρόκειται για μία φωτογραφική μηχανή που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή επιδεξιότητα στον χειρισμό της. Με ευρυγώνιο φακό Premium G της Sony, εγγραφή βίντεο 1080p HD, υψηλή ταχύτητα λήψης και ισχυρό ζουμ 20x, αυτή η μηχανή σας βοηθά να απαθανατίζετε και να μοιράζεστε τέλεια τις μοναδικές αναμνήσεις σας.

Ο φακός 28-560mm Premium G της Sony ενσωματώνει λειτουργία Optical SteadyShot που μειώνει τους κραδασμούς της κάμερας, διατηρώντας την ευκρίνεια των φωτογραφιών σε όλες τις ρυθμίσεις ζουμ, για καθαρές λήψεις ακόμη και χωρίς τρίποδο. Η λειτουργία "Sweep Panorama" της μηχανής ενώνει μεταξύ τους καρέ γρήγορης ακολουθίας και υψηλής ταχύτητας για να παράγει μία ευρεία, υψηλής ανάλυσης, φωτογραφία.

Πατήστε απλά μία φορά το κουμπί του κλείστρου και μετακινήστε τη φωτογραφική μηχανή για να δημιουργήσετε ενιαίες πανοραμικές φωτογραφίες. Αντίθετα με άλλους κατασκευαστές που κατά το παρελθόν έδωσαν αυτή την υπόσχεση αλλά το αποτέλεσμα ήταν μάλλον φτωχό, η συγκεκριμένη μηχανή εκπληρώνει την επιθυμία σας με φανταστική ακρίβεια και ευκρίνεια. Σε μεγάλο βαθμό -εκτός από το λογισμικό που φιλοξενεί η κάμερα- το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στον επεξεργαστή BIONZ, ο οποίος βασίζεται σε τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την μεγάλη DSLR σειρά Α της Sony που επιταχύνει τον χρόνο απόκρισης και προσφέρει υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας. Επαγγελματικών προδιαγραφών είναι και οι υψηλές ρυθμίσεις ISO (μέχρι 3.200) για φωτογραφήσεις σε χώρους με χαμηλό φωτισμό ή όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φλας.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι η άνεση. Η 3" οθόνη με δυνατότητα κλίσης για άνετο καδράρισμα συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Με δυνατότητα μέγιστης μνήμης μέχρι 32 GB (Memory Stick Duo Pro Memory Stick Duo Pro HS) και όλες αυτές τις δυνατότητες ίσως θα καταφέρετε να συγχωρήσετε στο μοντέλο το βάρος των 452 gr, το μοναδικό ένα έτος της εγγύησης της κατασκευάστριας εταιρείας και την ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 470 ευρώ, που αποτελούν και τα μόνα αρνητικά σημεία της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v