Western Digital My Book World 2TB: Με την ταχύτητα του φωτός

Western Digital My Book World 2TB
Western Digital My Book World 2TB: Με την ταχύτητα του φωτός
Η συσκευή είναι κατάλληλη για δικτυακό backup. Με το νέο MyBook World Edition 2ΤΒ μπορείτε να φτιάξετε τον δικτυακό σας αποθηκευτικό χώρο, συμβατό με αρχεία τόσο για Mac όσο και Windows. Απλά συνδέετε τον δίσκο στο router του δικτύου σας και εγκαθίσταται αυτόματα.

Η συσκευή περιλαμβάνει λειτουργικό πρόγραμμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε τα αρχεία σας με προγραμματισμένα, αυτόματα ή και συνεχόμενα back-up, σε ειδικό τομέα του εξωτερικού σας δίσκου, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπόλοιπη χωρητικότητα, και να εκτελείτε με απλό τρόπο «Άμεση επαναφορά Αρχείων» αν συμβεί κάτι στα αρχεία σας που έχετε κάνει backup, επαναφέροντας χαμένα ή κατεστραμμένα αρχεία με μερικά μόνο click αφού τα αντίγραφα ασφαλείας είναι αποθηκευμένα.

Επίσης, η συσκευή έχει ενσωματωμένο εικονικό media server για streaming μουσικής, φωτογραφιών και ταινιών σε οποιαδήποτε DLNA πιστοποιημένη multimedia συσκευή, όπως Playstation 3, Xbox 360, ασύρματες digital picture κορνίζες, και συνδεδεμένους audio receivers. DLNA 1.5 & UPnP certified. Οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων δρουν μέσω της θύρας Gigabit Ethernet. Με ρυθμούς μεταφοράς έξι φορές πιο γρήγορους από την συνηθισμένη σύνδεση Ethernet 10/100 έχει ασύγκριτες επιδόσεις που ανταγωνίζονται ακόμη και τις ταχύτητες των συνδεδεμένων άμεσα μέσω θύρας USB 2.0 σκληρών δίσκων.

Επιπλέον, οι διαστάσεις της συσκευής είναι πολύ περιορισμένες (173 x 147 x 58 mm) και το βάρος της υπερβαίνει ελάχιστα το ένα κιλό.

Η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής της συσκευής είναι 340 ευρώ και η εγγύηση του κατασκευαστή σας καλύπτει για τρία χρόνια, με δυνατότητα αντικατάστασης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v