Apple MacBook Pro MB766GR/A: Εργασία και χαρά

Με Full HD οθόνη και γραφικά NVIDIA, επεξεργαστή Core 2 Duo, και μεγάλο σκληρό δίσκο, σε ένα απόλυτα κομψό μοντέλο των 17" και με τη συντροφιά ενός Apple iPod Shuffle 1GB Silver, το νέο, ισχυρότερο MacBook Pro ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή της Intel, μεγάλης χωρητικότητας σκληρό δίσκο, άφθονη μνήμη και πολλά περισσότερα καινούργια χαρακτηριστικά, όλα ενσωματωμένα σε ένα περίβλημα μεγέθους 2,5 μόνο εκατοστών.

Συγκεκριμένα, τo μοντέλο της Apple ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και την τελευταίας τεχνολογίας κάρτα γραφικών της NVIDIA. Οι νέοι επεξεργαστές Intel Core 2 Duo διαθέτουν επαναστατική τεχνολογία επεξεργασίας 45nm και αυξημένη μνήμη L2 cache έως 6GB για ακόμη ταχύτερες επιδόσεις. Παράλληλα η πανίσχυρη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 8600M GT τώρα περιλαμβάνει έως και 512MB αυτόνομης μνήμης video. Το MacBook Pro είναι ένας φορητός υπολογιστής με πλήρη χαρακτηριστικά μέσα σε ένα ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου μεγέθους μόλις 2,5 εκατοστών.

Με βάρος που ξεκινάει από 2,45 kg, το MacBook Pro σχεδιάστηκε για να συμβαδίζει με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, το Apple Sudden Motion Sensor εξασφαλίζει την προστασία των αρχείων σας στον σκληρό δίσκο σε περίπτωση πτώσης. Παράλληλα η τεχνολογία πολλαπλής αφής από το iPhone, το iPod touch και το MacBook Air έρχεται στο MacBook Pro με ένα εκπληκτικό νέο trackpad πολλαπλής αφής. Τώρα μπορείτε να ακουμπήσετε ελαφριά ή δυνατά ή να περιστρέψετε και να "ζουμάρετε" σε ένα κείμενο ή να περιηγηθείτε μέσα σε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες ή να ρυθμίσετε μια εικόνα.

Τέλος οι ασύρματες δυνατότητες δικτύωσης και η σύνδεση με πολλαπλές εξωτερικές θύρες κάνουν τη εμπειρία σας απολαυστική. Κατά μήκος των πλευρών, πέρα από τις υποδοχές USB, θα βρείτε μία θύρα FireWire 400, μια θύρα FireWire 800, μια θύρα DVI, θύρες εισόδου και εξόδου ακουστικών για οπτική είσοδο και έξοδο ήχου, και μια υποδοχή ExpressCard. Το μηχάνημα επίσης προσφέρει εξαιρετικό ήχο, με άνευ προηγουμένου προσοχή στη λεπτομέρεια και ενσωματωμένη iSight κάμερα. Στη αρχική συσκευάσία θα βρείτε πακέτα λογισμικού όπως τα iTunes, iPhoto, iMovie HD, iDVD, iWeb, GarageBand, κ.α., όπως και ένα iPod Shuffle 1GB. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο προσφέρει το τελικό στυλιστικό / εργονομικό άγγιγμα της Apple στο μοντέλο.

Η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά με ενδεικτική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) τα 2.650 €.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v