Apple iMac MB325 Plus: Ο νέος iMac... "όλα σε ένα"

Πρόκειται για έναν υπολογιστή γραφείου με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, iLife '08, Front Row, τηλεχειριστήριο της Apple και ενσωματωμένη κάμερα iSight. Ο ολοκαίνουργιος "όλα σε ένα" iMac, ενσωματώνει ένα ολοκληρωμένο, υψηλής απόδοσης ηλεκτρονικό υπολογιστή σε ένα όμορφο και λεπτό design.

Διατίθεται με μεταλλική εμφάνιση, διατηρώντας τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, μαζί με την ευρυγώνια Full HD οθόνη 24" της εταιρείας η οποία είναι καλυμμένη με γυάλινη επιφάνεια για ολοζώντανα χρώματα. Με τη δύναμη των νέων, επαγγελματικών καρτών της ATi στα γραφικά του και της τεχνολογίας Core 2 Duo της Intel επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις από προηγούμενα μοντέλα, ενώ παράλληλα, η χωρητικότητα και η δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης έχουν αυξηθεί σε σύγκρισή με κάθε παλαιότερο μοντέλο.

Από πλευράς συνδεσιμότητας το νέο σας μηχάνημα δεν θα σας απογοητεύσει: Μια θύρα FireWire 400 και μια θύρα FireWire 800, πέντε θύρες USB 2.0, τρεις στο computer και 2 στο πληκτρολόγιο, θύρα εξόδου mini-DVI με υποστήριξη για DVI, VGA, S-video και composite video connections μέσω κατάλληλων προσαρμογέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λειτουργικό σύστημα συνοδεύουν πολλές εφαρμογές –γνωστές στους παλιότερους χρήστες Mac– όπως το Mac OS X v10.5 Leopard (συμπεριλαμβάνει τα Spotlight, Dashboard, Mail, iChat AV, Safari, Address Book, QuickTime, iCal, DVD Player, Xcode Developer Tools) και μια σουΐτα προγραμμάτων τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικά websites, φωτογραφικά άλμπουμ, ταινίες και πολλά άλλα. H συσκευασία –εκτός του υπολογιστή και της οθόνης– περιλαμβάνει πληκτρολόγιο Apple, Mouse, Apple Remote (Ασύρματο τηλεχειριστήριο), ειδικό πανάκι καθαρισμού, καλώδιο ρεύματος, DVD εγκατάστασης /επαναφοράς και έγγραφα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς επίσης ένα iPod Shuffle 1GB.

Η τελική ενδεικτική τιμή του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένου φόρου είναι 1.680 €.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v