Astra Twin Top: Τόπο στα νιάτα

To Astra Twin Top αποτελεί ένα από τα best seller στην κατηγορία των Coupe Cabriolet (CC) στην εγχώρια αγορά με δυνατά σημεία την προσιτή τιμή, τα 6 έτη εγγύησης αλλά και (σε ορισμένες εκδόσεις) τις επιδόσεις.

Ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελεί το μοντέλο με το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ των 1,6 λίτρων που βγάζει περί τα 180 άλογα. Χαρίζει στο όχημα των περίπου 1.600kg τελική ταχύτητα άνω των 225km/h και επιτάχυνση (0-100) της τάξεως των 9 sec.

Πέραν από τις ικανοποιητικές επιδόσεις η παρουσία της υπερτροφοδότησης του δίνει αέρα υπεροχής και ικανή ροπή στις κρίσιμες μεσαίες στροφές, παρέχοντας μια σχετική οδηγική ευχαρίστηση στους επιβάτες.

Άλλες επιλογές για τον υποψήφιο αγοραστή σε ό,τι αφορά τους κινητήρες είναι τα μοτέρ των 1,6, 1,8 2,0 και 2,0Τ λίτρων.

[Βίντεο με το Opel Astra Twin Top]
Το εσωτερικό προέρχεται από το «κλειστό» Astra και δε διαφέρει ουσιαστικά ούτε στην ανοικτή έκδοση του μοντέλου.
Χωρίς να υστερεί αισθητά σε κάποιο σημείο είναι σαφές ότι ο χαρακτήρας του οχήματος θα «ήθελε» μια πιο μοντέρνα και πιο φρέσκια σχεδίαση. Η ποιότητα κατασκευής σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, δερμάτινες επενδύσεις, cruise control, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, υπολογιστής ταξιδίου, αεροσάκοι, ABS, ESP, EBD.

Η τιμή του ξεκινά από τα 23.590 ευρώ (1,6 λίτρα) και φθάνει τα 33.790 για το Astra Twin Top των 200 αλόγων (2λίτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v