Οι «μεγάλες» στιγμές του Μένιου Φουρθιώτη

Οι πιο καλτ, αστείες, εκνευριστικές… γενικότερα οι πιο… μεγάλες στιγμές στην καριέρα του Μένιου Φουρθιώτη.
Οι «μεγάλες» στιγμές του Μένιου Φουρθιώτη

Μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το Έψιλον, ο Μένιος το παίρνει προσωπικά και βγαίνει στην εκπομπή του λέγοντας ότι «Ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποια θα κάνει μανούλα», προκαλώντας αντιδράσεις – η Ρούλα Κορομηλά είναι γνωστό ότι προσπάθησε για χρόνια να αποκτήσει παιδί χωρίς επιτυχία.


Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης είναι (υποτίθεται) εξαφανισμένος. Ο συνάδελφός του, Σπύρος Μπιμπίλας, προσπαθεί να ενημερώσει τον Μένιο στον αέρα ότι ο άνθρωπος είναι στο σπίτι του, αλλά κόβεται ως διά μαγείας για να διατηρηθεί το μυστήριο και η αγωνία. Τελικά, η κάμερα πιάνει τον Μαυρίδη στα σκαλιά του σπιτιού του, για να του κάνει ερωτήσεις που στο ζουμί τους συνοψίζονται σε: «δεν έχετε φίλους; Θέλετε να αυτοκτονήσετε;»




Εδώ, αρκετά χρόνια πριν και αρκετά κιλά πιο πάνω, ο Μένιος παρευρίσκεται σε τρας εκπομπή ως μάνατζερ ακόμα πιο τρας περσόνων.


Κι εδώ ένα ποτ πουρί από σημαντικές στιγμές της πρώτης φάσης της καριέρας του – όπως όταν μανάτζαρε την Τζούλια Αλεξανδράτου ή όταν έκανε ότι δεν θέλει να μιλήσει στους δημοσιογράφους που ο ίδιος είχε καλέσει.


Ο Μένιος βγάζει τρέιλερ ότι επιστρέφει στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας πλάνα από τους Δυο Ξένους – συγκεκριμένα την Ντίνα Κώνστα να λέει στη Χρυσούλα Διαβάτη ότι «έρχεται ο Μένιος». Η είδηση για τις μηνύσεις που απείλησαν να υποβάλουν οι δύο ηθοποιοί για την χρήση των προσώπων τους σε τρέιλερ χωρίς την άδειά τους, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο DT.


Ο Νίκος Καρβέλας αντιδρά στον τρόπο παρουσίασης του show «Star Academy» από τον Μένιο, και ακολουθεί μέγας καυγάς.


Μια μεγάλη ερμηνεία στη σειρά «Πού πήγαν όλοι οι άντρες».


Να και ένα αφιέρωμά του… στον εαυτό του.


Και εδώ συγκεντρωμένα λάθη και σαρδάμ που έδωσαν στον Νίκο Καρβέλα άφθονες λαβές για σχόλια περί της δεινότητάς του στην χρήση της ελληνικής γλώσσας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v