Αυτό είναι το τραγούδι που στέλνουμε στη Eurovision

“This is love” λέγεται το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος τον Μάιο στη Eurovision. Δείτε το video clip και… ξεκινήστε τα προγνωστικά.
Αυτό είναι το τραγούδι που στέλνουμε στη Eurovision
Σε έναν ταπεινό εθνικό τελικό, στον οποίο παρουσιάστηκαν τα τρία υποψήφια τραγούδια για την φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, το κοινό και η ελληνική ομογένεια ψήφισαν το “This is Love”, με το οποίο η Demy θα πάει στο Κίεβο για να μας εκπροσωπήσει.

Στον τελικό που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, το κοινό άκουσε τα τρία κομμάτια που συνέθεσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ερμήνευσε η Demy, μία μπαλάντα με τίτλο «When the morning comes around», ένα mid tempo κομμάτι με τίτλο «Angels» και το ανεβαστικό αλλά συναισθηματικό «This is Love» που τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στην ψηφοφορία, την απόφαση έλαβαν το τηλεοπτικό κοινό (κατά 70%) αλλά και εννέα κοινότητες της ελληνικής ομογένειας ανά την Ευρώπη (κατά 30%). Τους στίχους του νικητήριου τραγουδιού έγραψαν η Romy Παπαδέα και John Ballard. Την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο μεγάλος τελικός της φετινής Eurovision θα πραγματοποιηθεί στην ουκρανική πρωτεύουσα στις 13 Μαΐου.

Ακούστε την ελληνική συμμετοχή και πείτε μας τη γνώμη σας. Πώς νομίζετε ότι θα πάει στο Κίεβο;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v