Αγαπημένες… καλτ διαφημίσεις telemarketing

Αυτά είναι τα κορυφαία, τα πιο καλτ, τα πιο απολαυστικά διαφημιστικά telemarketing που αγαπήσαμε στην ελληνική τηλεόραση.
Αγαπημένες… καλτ διαφημίσεις telemarketing
Σίτες με IQ, σόμπες με πιστοποιητικά από τα ΚΑΠΗ της επαρχίας, σουτιέν που δεν είναι απλώς σουτιέν αλλά πολυεργαλεία και φωτογραφικές μηχανές με μαγικές, σχεδόν εξωπραγματικές δυνατότητες, σε μία λίστα με τα πιο καλτ telemarketing διαφημιστικά που αγαπήσαμε στην ελληνική τηλεόραση.

Σόμπα Κουμτέλ

Η αγαπημένη… Κουμτελίνα της Αννίτας Πάνια, στην πρώτη της διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον «καυτό» Γιώργο Παρτσαλάκη.

Prettybra

Πήρατε κι εσείς σουτιέν από τις λαϊκές και ξεχειλώσαν μετά από δύο πλυσίματα; Οι αληθινές νοικοκυρές αυτής της εξαίσιας διαφήμισης σας έχουν τη λύση.

Φωτογραφική μηχανή Εσπιόν

Απόλυτα ευχαριστημένοι κάτοχοι της φοβερής αυτής μηχανής των 0,1 Megapixels, λένε τις μαγικές εμπειρίες τους για το πώς τους βοήθησε ο φωτογραφικός της φακός σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Capilarine

Όχι πια τριχόπτωση! Για να μη σας μένουν τα μαλλιά στις βούρτσες ή στα χέρια, η λύση είναι μία.

Κουβέρτα με τσέπες

Δεν έχει σημασία που δεν ανάβετε πια καλοριφέρ. Υπάρχει η κουβέρτα Κόζι Ραπ με μανίκια και τσέπες για τα πόδια για να είστε στιλάτοι και ζεστοί στο σαλόνι σας.

Σόμπα Ρόκελ

Πριν την Κουμτέλ, υπήρχε η Ρόκελ. Και μας τη σύστησαν οι πιο απολαυστικοί ηλικιωμένοι χρήστες της με τον καλύτερο τρόπο.

Έξυπνη Σίτα

Τι όμορφα περάσαμε όλοι εκείνο το καλοκαίρι που μπήκε στη ζωή μας η έξυπνη σίτα, βγήκαν από τη ζωή μας τα κουνούπια και γέμισαν οι ημέρες μας με τηλεοπτικό γέλιο..!

Bamix

Από τις αγαπημένες εικόνες που εντυπώθηκαν στο… συλλογικό ασυνείδητο των ξενύχτηδων της περασμένης δεκαετίας, η διαφήμιση του Bamix είναι αυτό που θα λέγαμε από τα classics του telemarketing.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v