7 νέες ξένες κωμικές σειρές για να αρχίσετε

Ξεκινήστε την τηλεοπτική σεζόν με γέλιο και «δοκιμάστε» αυτές τις επτά ολοκαίνουριες αμερικανικές και βρετανικές κωμωδίες που μόλις έκαναν πρεμιέρα.
7 νέες ξένες κωμικές σειρές για να αρχίσετε
Καλές οι σειρές φαντασίας, καλοί οι υπερήρωες, τα ‘80s μυστήρια και οι αστυνομικές περιπέτειες, αλλά χρειαζόμαστε και λίγο γέλιο στην καθημερινότητά μας. Από αυτό που υπόσχονται να μας χαρίσουν οι πιο πολυαναμενόμενες ξένες κωμικές σειρές που ξεκίνησαν ή ξεκινούν αυτό το φθινόπωρο. Διαβάστε την υπόθεση επτά εκ των πιο πολλά υποσχόμενων αμερικανικών και βρετανικών κωμωδιών και... γελάστε ελεύθερα.

Better Things

Οι μητέρες τηλεθεάτριες θα βρουν την νέα τους αγαπημένη κωμική συνήθεια σε αυτή τη νέα σειρά που εξερευνά τις περιπέτειες της μητρότητας στο σήμερα. Η Pamela Adlon (που έγραφε και για την βραβευμένη με Emmy σειρά Louie) πρωταγωνιστεί ως μια διαζευγμένη μητέρα τριών κοριτσιών, ηθοποιός στο επάγγελμα. Αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο πρώτος κύκλος, ενώ το δίκτυο FX έχει ήδη «παραγγείλει» και δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Fleabag

Μεταμοντέρνα κωμωδία σε… μικρό μπουκάλι μας χαρίζει αυτή η μίνι σειρά της Phoebe Waller Bridge. Βασισμένη στην θεατρική κωμωδία της ίδιας, η σειρά διηγείται τις σεξουαλικές αναζητήσεις και τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα από μοντέρνα οπτική, που συμπληρώνεται από την on camera αφήγηση της πρωταγωνίστριας. Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο και ολοκληρώνεται σε μόλις έξι, αλλά σπαρταριστά επεισόδια.

The Good Place

Ένας εκ των δημιουργών του Parks and Recreation επιστρέφει με μία… παραδεισένια κομεντί. Στο Good Place, μία χαριτωμένη απατεώνισσα πεθαίνει και πηγαίνει στον παράδεισο κατά λάθος, αφού οι ανώτερες δυνάμεις την έχουν περάσει για μία εθελόντρια που έσωζε μικρά παιδιά. Εκεί, η παρουσία της θα ανατρέψει τις ισορροπίες της γειτονιάς του παραδείσου εξαιτίας αυτού του λάθους και, με βοηθό την «αδερφή ψυχή» της, θα αποφασίσει να γίνει καλοσυνάτη για να μην πάρουν χαμπάρι το λάθος και την στείλουν στην κόλαση.

The Great Indoors

Το δίκτυο CBS επιστρέφει με μια κωμωδία για το χάσμα των γενεών και γεύση από τον κόσμο των media. Ο Joel McHale πρωταγωνιστεί ως παλαιάς κοπής δημοσιογράφος που αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει μία φουρνιά νέων συντακτών της ψηφιακής εποχής που γεννήθηκαν κοντά στο 2000, με σκοπό να διασωθεί το περιοδικό της εταιρίας. Φυσικά, δεν λείπουν και τα love stories, αλλά πάντα μέσα από τη σκοπιά του χιούμορ.

Insecure

Αστείο όσο και αληθινό έχει στόχο να είναι το χιούμορ της σειράς αυτής, που διηγείται την ιστορία μίας 29χρονης γυναίκας η οποία τρέμει επειδή πλησιάζει στα 30 αλλά δεν έχει δουλειά, σύντροφο ή κάτι που να της αρέσει. Πρόκειται για μία φιλόδοξη προσπάθεια του HBO να παρουσιάσει μία ευχάριστη κωμωδία για τους σύγχρονους τριαντάρηδες μέσα από μία γυναικεία ματιά.

No Tomorrow

Μία νεαρή γυναίκα γνωρίζει έναν γοητευτικό άνδρα, ο οποίος πιστεύει ότι σε οκτώ μήνες ο κόσμος θα τελειώσει. Μαζί λοιπόν θα φτιάξουν μια λίστα με όλα όσα ήθελαν πάντα να κάνουν στη ζωή τους και θα προσπαθήσουν να τα πραγματοποιήσουν ένα-ένα προτού έρθει η τελευταία μέρα του κόσμου. Πρωταγωνιστούν οι Τόρι Άντερσον και Τζόσουα Σάσσε.

Speechless

Γλυκόπικρη κωμωδία διά χειρός ενός από τους δημιουργός των Friends, το Speechless διηγείται τις περιπέτειες της Μάγια, μίας δυναμικής δικηγόρου που αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του γιου της, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Και δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να τη σταματήσει – περιλαμβανομένων διευθυντών σχολείων, αστυνομίας, δικαιοσύνης ή… ακόμη και των άλλων δύο παιδιών της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v