Οι ξένες σειρές που θα δούμε το καλοκαίρι

Φρέσκιες κωμωδίες, ολοκαίνουριες περιπέτειες, «καμένα» θρίλερ και πρεμιέρες ξένων σειρών που θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι.
Οι ξένες σειρές που θα δούμε το καλοκαίρι
Δικηγόροι εξιχνιάζουν σκοτεινές δολοφονίες. Σέξι φοιτήτριες κατηγορούνται για εγκλήματα. Διευθυντές σχολείων καταστρώνουν ξεκαρδιστικές σκευωρίες και high tech «ιππότες» μας παρασύρουν σε υποθέσεις με καταιγιστική δράση. Αυτό το καλοκαίρι, οι ξένοι παραγωγοί μας επιφυλάσσουν αρκετές ολοκαίνουριες τηλεοπτικές εκπλήξεις. Δείτε τι θα δείτε… στις διακοπές σας.

The Night Of

Η νέα μίνι σειρά της HBO μας παρουσιάζει έναν απολαυστικό John Turturro στο ρόλο ενός δικηγόρου που καλείται να εξιχνιάσει την δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας στη Νέα Υόρκη. Ο πελάτης του κατηγορείται για τον φόνο, αλλά… δεν θυμάται τίποτα. Την σειρά υπογράφει ο Steven Zaillian, βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός αριστουργημάτων όπως η Λίστα του Σίντλερ, οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης και Το Κορίτσι με το Τατουάζ. Την σειρά την απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή στις 21.00 στο Novacinema1.

BrainDead

Καμένο… ξεκαρδιστικό θρίλερ παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι το δίκτυο CBS, με την ιστορία μιας κινηματογραφίστριας που καταφτάνει στο Κογκρέσο για να συναντήσει τον γερουσιαστή αδερφό της, και ανακαλύπτει ότι οι εξωγήινοι έχουν αντικαταστήσει τους εγκεφάλους των πολιτικών. Πρωταγωνιστεί η Mary Elizabeth Winstead.

Stranger Things

Ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται, και η μητέρα του, ο σερίφης της περιοχής και οι φίλοι του καλούνται να αντιμετωπίσουν τρομακτικές δυνάμεις για να τον φέρουν πίσω. Ατμόσφαιρα ψυχολογικού θρίλερ, ‘80s αναφορές και πινελιές επιστημονικής φαντασίας πλαισιώνονται από ωραίες ερμηνείες από την Winona Ryder και τον David Harbour σε αυτή την υπερφυσική περιπέτεια του Netflix.

The Knick II

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς The Knick έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τα κανάλια Novacinema (κάθε Τετάρτη στις 22.00) και μας ταξιδεύει έναν αιώνα πίσω, την εποχή που η Ιατρική βασιζόταν ακόμα σε «περίεργες» για τα σημερινά δεδομένα πρακτικές και η θνητότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Υπό αυτές τις συνθήκες παλεύει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Knick να κάνει τη διαφορά, με πρωτεργάτη έναν χειρουργό που παλεύει με τις δικές του εξαρτήσεις, ερμηνευμένο υπέροχα από τον Clive Owen.

Guilt

Φρέσκο μοντέρνο μυστήριο από το ABC, που αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει την περιπέτεια της Grace, μιας αμερικανίδας φοιτήτριας στο Λονδίνο η οποία βρίσκει την συγκάτοικό της δολοφονημένη. Σταδιακά οι υποψίες βαραίνουν την ίδια, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται όταν καταφτάνει η οικογένειά της για να τη βοηθήσει, αλλά και η οικογένεια του θύματος… για να την εκδικηθεί. Πρωταγωνιστεί η Daisy Head.

Vice Principals

Νέα κωμωδία από το HBO, που μας ξαναφέρνει στα μαθητικά θρανία: Δύο υποδιευθυντές, ελαφρώς παλαιών αρχών, μουντρούχοι και ρατσιστές, περιμένουν πώς και πώς να συνταξιοδοτηθεί ο διευθυντής για να πάρουν την θέση του. Εκείνος όμως, φεύγοντας, προτείνει για τη θέση μια συμπαθέστατη στους μαθητές αφροαμερικανίδα. Και ο πόλεμος ξεκινά, γεμάτος σκευωρίες των δύο ανδρών για να την υπονομεύσουν. Πρωταγωνιστούν οι Danny McBride και Walton Goggins.

Person of Interest V

Φρέσκια και σπαρταριστή, η πέμπτη σεζόν του Person of Interest μας ξαναβυθίζει στο μυστήριο αυτό το καλοκαίρι, με καινούριες υποθέσεις και εν εξελίξει εγκλήματα που αναλαμβάνουν να σταματήσουν ένας πρώην δολοφόνος και ένας προγραμματιστής, με τα high tech κόλπα τους. Τη σειρά στην Ελλάδα απολαμβάνουμε κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 21.00 στα κανάλια Novacinema.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v