TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (6-12/6)

Αρχίζει το ματς –την Παρασκευή έχει Euro! Και μέχρι τότε, έχει καλές ελληνικές και ξένες ταινίες, για τα βράδια που θα μείνετε σπίτι.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (6-12/6)
Αν και το Euro που ξεκινά την Παρασκευή μονοπωλεί το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού, δεν είναι λίγες οι καλές ταινίες που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στη μικρή οθόνη, τα βράδια που θα μείνουμε σπίτι.

Rush
Δευτέρα στις 21.00 στο Star

Ο Βρετανός πλεϊµπόι Τζέιμς Χάντ, πιλότος της Formula 1 και ο μεθοδικός, σπουδαίος, αντίπαλός του από την Αυστρία, Νίκι Λάουντα, ερμηνεύονται εξαιρετικά από τους Κρις Χέμσγουορθ και Ντάνιελ Μπρουλ, σε αυτήν την ταινία του Ρον Χάουαρντ που βασίζεται στις αληθινές ιστορίες τους και τον αληθινό ανταγωνισμό τους.

Λούφα και Παραλλαγή
Τρίτη στις 22.00 στην ΕΡΤ2

Ο Νίκος Περάκης σκηνοθετεί τους Νίκο Καλογερόπουλο, Γιώργο Κιμούλη, Τάκη Σπυριδάκη στην κλασικότερη των κλασικών ελληνικών κωμωδιών για την θητεία στον ελληνικό στρατό.

Albert Nobbs
Τετάρτη στις 22.00 στην ΕΡΤ2

Στην Ιρλανδία του 19ου αιώνα, μια γυναίκα παριστάνει τον άνδρα, με το όνομα Αλμπερτ Νομπς, για να μπορέσει να εργαστεί ως μπάτλερ σε ένα ξενοδοχείο του Δουβλίνου για αριστοκράτες. Πρωταγωνιστούν οι Glenn Close και Mia Wasikowska, σκηνοθετεί ο Rodrigo Garcia.

Πώς να κλέψετε έναν ουρανοξύστη
Τετάρτη στις 22.00 στο Star

Μια παρέα σχεδιάζει να ληστέψει το δισεκατομμυριούχο ένοικο του πολυτελή ουρανοξύστη, όπου εργάζονται καθώς πρόκειται για ένα μεγαλοαπατεώνα, που τους «έγδυσε», κλέβοντάς τους τα λεφτά των αποζημιώσεών τους. Πρωταγωνιστούν και εγγυώνται ατελείωτο γέλιο οι Έντι Μέρφι, Μπεν Στίλερ, Μάθιου Μπρόντερικ, Τέα Λεόνι, Κέισι Άφλεκ.

Ο Δασκαλάκος ήταν λεβεντιά
Σάββατο στις 14.45 στον ΣΚΑΙ

Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να αναγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του. Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου.

The Great Buck Howard
Σάββατο στις 21.00 στην ΕΡΤ2

Οι John Malkovich και Tom Hanks πρωταγωνιστούν σε αυτή τη δραματική κομεντί του 2009, που αφηγείται τις περιπέτειες του μέγα Buck Howard, ο οποίος κάποτε περνούσε τις μέρες του κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ως ένας από τους σπουδαιότερους πνευματιστές παγκοσμίως, και τώρα προσπαθεί να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Επτά μέρες φαγούρα
Σάββατο στις 22.15 στον ANT1

Οι αδερφοί Farrelly σκηνοθετούν αυτή τη ρομαντική κομεντί με τον Μπεν Στίλλερ να διχάζεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες, την Malin Akerman και την Michelle Monaghan, αποφασίζοντας να υποκύψει στις πιέσεις του περιβάλλοντός του για να παντρευτεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v