TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (4-10/4)

Οι πρεμιέρες, τα show, οι νέες σειρές και οι ξένες και ελληνικές ταινίες που θα σας κρατήσουν τηλεοπτική παρέα αυτή την εβδομάδα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (4-10/4)
Το X-Factor επιστρέφει, νέα ελληνική σειρά ξεκινά στον ΑΝΤ1, το Ε ετοιμάζεται για την επάνοδο της Ρούλας Κορομηλά, και το τηλεοπτικό prime time γεμίζει με άφθονες χολιγουντιανές περιπέτειες. Δείτε… τι θα δείτε αυτή την εβδομάδα.

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

*X Factor, Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.00, ΣΚΑΪ
Το talent show επιστρέφει με την προσθήκη του Chair Challenge, και η σεζόν ξεκινά με τις γνωστές οντισιόν της κριτικής επιτροπής σε Ελλάδα και Κύπρο. Κρίνουν οι Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Θοδωρής Μαραντίνης, Τάμτα, παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή.
*Daddy Cool, Πέμπτη στις 22.15, ΑΝΤ1
Ο Μάξιμος μένει μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά, και έχει να αντιμετωπίσει τα καμώματα της οικογένειάς του, στη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 που υπογράφει σεναριακά η Τίνα Καμπίτση. Πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Άντα Λιβιτσάνου, Ιωάννα Πηλιχού, Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Οι περιπέτειες της εβδομάδας

*Ο Εξολοθρευτής (1984), Δευτέρα στις 22.30, ALPHA
Ένα ανθρωποειδές ρομπότ έχει έρθει από το μέλλον στο Λος Άντζελες με μια θανάσιμη αποστολή στην ατζέντα του: να σκοτώσει τη Σάρα Κόνορ, μια νεαρή γυναίκα, της οποίας ο αγέννητος ακόμα γιος πρέπει να εμποδιστεί από τη μελλοντική δράση του μετά τον πυρηνικό πόλεμο που επίκειται. Ταινία-σταθμός στο sci-fi είδος, από τον Τζέιμς Κάμερον, με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

*Αδιακρισίες (2009), Τρίτη στις 22.00, Star
Ένας πράκτορας της Βρετανίας και μία πράκτορας των ΗΠΑ αποφασίζουν να αφήσουν τα πόστα τους για χάρη του έρωτά τους, αλλά προηγείται η επίλυση μιας υπόθεσης γεμάτης μυστικές φόρμουλες, προδοσίες και κυνηγητά. Πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς και Κλάιβ Όουεν.

*Ο Μόνος Επιζών (2013), Τετάρτη στις 22.00, Star
Η ιστορία τεσσάρων Αμερικανών καταδρομέων του Πολεμικού Ναυτικού σε μια μυστική αποστολή στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα ενός υψηλά ιστάμενου στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα μετατρέπεται σε οσκαρική περιπέτεια με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Εμίλ Χιρς, Έρικ Μπάνα, Μπεν Φόστερ, Τέιλορ Κιτς.

*Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4 (2007), Πέμπτη στις 21.45, Star
Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Πρωταγωνιστεί ο Μπρους Γουίλις.

*Colombiana (2011), Παρασκευή στις 21.45, Star
Αφού έζησε τη δολοφονία των γονιών του, ένα μικρό κορίτσι διαφεύγει από την Κολομβία στις ΗΠΑ, εκπαιδεύεται ως επαγγελματίας δολοφόνος και έπειτα από χρόνια βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης. Πρωταγωνιστούν οι Ζόι Σαλντάνα, Μάικλ Βαρτάν, Καλούμ Μπλου, Κλιφ Κέρτις.

*Vanilla Sky (2001), Σάββατο στις 23.30, ΑΝΤ1
Ένας νεαρός playboy βρίσκει αυτό που λείπει από τη ζωή του στο πρόσωπο της Σοφίας. Μέχρι που ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ανατρέπει όλα και το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Κερτ Ράσελ.

*Ψηλά στον Ουρανό (2009), Παρασκευή στις 21.45, ALPHA
Σε μία από τις συγκινητικότερες περιπέτειες της Πιξάρ, ένας κακότροπος γεράκος παρασύρεται στην περιπέτεια της ζωής του, με όχημα… το ίδιο το του σπίτι, που με τη βοήθεια ενός σκανταλιάρικου παιδιού και μερικών μπαλονιών πετά προς τους καταρράκτες που ο γεράκος πάντα ονειρευόταν να ταξιδέψει με την γυναίκα του.

*Αρμαγεδδών (1998), Κυριακή στις 21.00, ALPHA
Καλτ sci-fi περιπέτεια των ‘90s, με τον Μπρους Γουίλις και την ομάδα… σκαφτιάδων του να αναλαμβάνουν να σώσουν τη Γη από τη σύγκρουση με κομήτη, «φυτεύοντας» εκρηκτικά στο διάστημα. Συμπρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ και Λιβ Τάιλερ.

*Στη Ρώμη με Αγάπη (2012), Κυριακή στις 21.00, ΕΡΤ2
Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες μας μεταφέρουν στην Αιώνια Πόλη μέσα από την κάμερα του αειθαλή Γούντι Άλεν. Πρωταγωνιστούν οι Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρόμπερτο Μπενίνι.

Οι ελληνικές ταινίες της εβδομάδας

*Διπλοπενιές (1967), Κυριακή στις 16.00, ΣΚΑΪ
Καλτ μιούζικαλ της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, με το δίδυμο Αλίκη-Δημήτρης να μεταμορφώνονται από φτωχό πλην τίμιο ζεύγος σε ζευγάρι αστεριών των μπουζουκιών. Σκηνοθετεί με κέφι ο Γιώργος Σκαλενάκης.

*Ο Ηλίας του 16ου (1959), Κυριακή στις 21.00, Star
Τρεις φουκαράδες αποφασίζουν να στήσουν μια ληστεία, και ένας από αυτούς ντύνεται αστυνομικός για χάρη του σχεδίου. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν, ως αστυνομικός, καλείται να διαλευκάνει μία άλλη κλοπή που σημειώνεται στη γειτονιά το ίδιο βράδυ. Κλασική κωμωδία του ελληνικού σινεμά με τους Κώστα Χατζηχρήστο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Αλίκη Γεωργούλη, Θανάση Βέγγο.

Τα αθλητικά ραντεβού της εβδομάδας
*Champions League Προημιτελικός: Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι, Τετάρτη στις 21.45, ΕΡΤ1
*Euroleague 16, Εφές-Παναθηναϊκός, Πέμπτη στις 20.30, ΕΡΤ2

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v