Vinyl: Μικ Τζάγκερ και Μάρτιν Σκορσέζε μαζί

Μάθετε για τη νέα σειρά που θα γεμίσει… sex, drugs και rock’n’roll τα βράδια μας, σε ταυτόχρονη τηλεοπτική μετάδοση με την Αμερική.
Vinyl: Μικ Τζάγκερ και Μάρτιν Σκορσέζε μαζί
Μικ Τζάγκερ και Σκορσέζε μαζί; Και σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική; Και με ελληνικούς υπότιτλους; Και στην τηλεόραση ή τις mobile συσκευές μας; Δεν θέλουμε άλλο λόγο για να κλειστούμε στο σπίτι και να παρακολουθήσουμε την ολοκαίνουρια σειρά Vinyl, με την οποία ετοιμάζονται να μας εθίσουν απολαυστικά τα κανάλια Novacinema.

Τι είναι το Vinyl;
Είναι η νέα σειρά του HBO που τυχαίνει να αποτελεί… σύναξη «γιγάντων»: Για χάρη της ενώνουν τις δυνάμεις τους ο θρύλος της ροκ, Μικ Τζάγκερ, ο μάστορας της έβδομης τέχνης, Μάρτιν Σκορσέζε και ο παραγωγός του Boardwalk Empire, Τέρενς Γουίντερ. Και το αποτέλεσμα; Μια rock’n’roll σειρά εποχής, στην οποία τα αμαρτωλά ‘70s μπλέκουν με τους ροκ ήχους – μάλιστα, σύμφωνα με τον Σκορσέζε, δεν γίνεται μόνο η μουσική μέρος της αφήγησης, αλλά «ολόκληρη η αφήγηση είναι σαν ένα κομμάτι μουσικής».

Η υπόθεση της σειράς
Πρόκειται για την ιστορία ενός ταλαντούχου μουσικού παραγωγού, του Ρίτσι, ο οποίος εργάζεται για μεγάλη δισκογραφική εταιρία της Νέας Υόρκης. Βρισκόμαστε στα μέσα των ‘70s, μια δεκαετία στην οποία μεσουρανούν η punk και η disco και γεννιέται το hip hop. Κάπου ανάμεσά τους, ο Ρίτσι καλείται να «ξελασπώσει» την εταιρία του, να ανακαλύψει την επόμενη μεγάλη μουσική τάση και, φυσικά, όλα αυτά να τα ζήσει έντονα, μέσα από το γνωστό τρίπτυχο των «κακών παιδιών» της μουσικής Ιστορίας: Τα «sex, drugs και rock’n’roll».

Ο Μπόμπι Καναβάλε ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιωμένος από ένα άκρως ενδιαφέρον cast - από την Ολίβια Γουάιλντ που θα υποδύεται την σύζυγό του μέχρι τον Ρέι Ρομάνο ή τον γιο του Μικ Τζάγκερ, Τζέιμς, που αναλαμβάνει να μας θυμίσει κάτι από τον πατέρα του στα πρώτα του βήματα, ως μέλος πανκ μπάντας.



Σειρά… που την ακούς
Οι φίλοι της μουσικής θα ενθουσιαστούν με αυτή τη μουσική βουτιά στην πιο αυθεντική και ενθουσιώδη περίοδο της μουσικής, ενώ οι φίλοι του σινεμά θα απολαύσουν εξαιρετική κινηματογραφική αισθητική – αυτό που μεταμορφώθηκε άλλωστε στην τηλεοπτική σειρά Vinyl δεν ήταν παρά μία ιδέα που τριγυρνούσε στα κεφάλια των Τζάγκερ και Σκορσέζε ως ταινία εδώ και περίπου δύο δεκαετίες.

Η σειρά, που θα μας κρατήσει παρέα για δέκα επεισόδια στην πρώτη σεζόν, αλλά ήδη πήρε το «πράσινο φως» και για δεύτερη, ξεκίνησε ήδη την Ημέρα των Ερωτευμένων, με έναν «πιλότο» που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι παρακολουθήσαμε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά χωρίς καμία… χρονοκαθυστέρηση, σε παράλληλη πρεμιέρα με την Αμερική, έδωσε άλλη διάσταση στην εμπειρία θέασης. Στα κανάλια Novacinema, το Vinyl έρχεται στην τηλεόρασή μας ταυτόχρονα με την Αμερική, και μάλιστα, χάρη στην υπηρεσία Nova GO, χωρίς επιπλέον χρέωση, μπορούμε να το παρακολουθήσουμε live ή on demand όπου θέλουμε, από το tablet, το PC ή το smartphone μας, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να μας ακούσει… όλο το υπόλοιπο σπίτι να ροκάρουμε μαζί με τον Μικ και τον Μάρτιν στις 4 το πρωί!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v