TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (15-21/2)

Οι ταινίες, οι νέες εκπομπές, οι πρεμιέρες, το Champions League και όλα όσα θα σας κρατήσουν καλή παρέα αν μείνετε μέσα αυτή την εβδομάδα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (15-21/2)
Η αδειοδότηση των καναλιών και ο αναβρασμός που επικρατεί με το ενδεχόμενο πολλά από τα υπάρχοντα «μεγάλα» κανάλια να βρεθούν… στην απ’ έξω, σίγουρα είναι το τηλεοπτικό νέο των ημερών. Μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα, επίσης, κάνει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, Quizdom (μεταφορά του γνωστού game app, Σάββατο στις 20.00) με τον Λάμπρο Φισφή, καθώς και το late night talk show του Πέτρου Κωστόπουλου που επιστρέφει στο ίδιο κανάλι με το «Βράδυ» (Τετάρτη στις 23.10). Ας δούμε… τι άλλο θα δούμε.

*Rocky (1976), Δευτέρα στις 22.30, ALPHA
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μεταμορφώνεται για πρώτη φορά στον Ρόκι, τον ήρωα που βγήκε από την αφάνεια της φτωχογειτονιάς στην λάμψη του ρινγκ, για να παλέψει σε στημένους αγώνες.

*Body of Lies (2008), Τρίτη στις 22.00, Star
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ υπογράφει ένα σκοτεινό θρίλερ με κατασκόπους και τρομοκράτες που μπλέκουν σε περίεργα παιχνίδια και στήνουν πλεκτάνες μεταξύ τους – πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντικάπριο και Ράσελ Κρόου.

*Κάτι τρέχει με τη Μαίρη (1998), Τετάρτη στις 22.00, Star
Ο Τεντ αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να βρει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την παλιά του εφηβική αγάπη, τη Μαίρη, αλλά την ερωτεύεται... και ο ντετέκτιβ. Ρομαντική κομεντί με τους Κάμερον Ντίαζ, Ματ Ντίλον, Μπεν Στίλερ.

*Τριλογία Millennium (2009-2011), Πέμπτη ως Σάββατο στις 23.30, ΕΡΤ2
Η ΕΡΤ2 παρουσιάζει την τριλογία Millennium, με τις σκοτεινές σκανδιναβικές περιπέτειες της Λίσμπετ, που γίνεται διαδοχικά «Το κορίτσι με το τατουάζ» (Πέμπτη στις 23.30), «Το Κορίτσι που έπαιξε με τη φωτιά» (Παρασκευή στις 23.30) και το «Κορίτσι στη φωλιά της σφήκας» (Σάββατο στις 0.15).

*Prisoners (2013), Πέμπτη στις 21.45, Star
Ο Χιου Τζάκμαν, ο Τζέικ Τζίλενχαλ και η Βαϊόλα Ντέιβις πρωταγωνιστούν σε αυτή την περιπέτεια με θέμα την αναζήτηση δύο μικρών κοριτσιών, τα οποία εξαφανίζονται μυστηριωδώς από το οικογενειακό δείπνο των Ευχαριστιών.

*Rocknrolla (2008), Παρασκευή στις 21.45, Star
Ένας επικίνδυνος αρχηγός του εγκλήματος, μια σέξι διεφθαρμένη λογίστρια, μια συμμορία μικροαπατεώνων αλλά και ένας ροκάς θα εμπλακούν σε συνωμοσίες, συγκρούσεις, προδοσίες στο όνομα του γρήγορου και εύκολου κέρδους στο «υπόγειο» Λονδίνο, σε αυτή τη σπιντάτη περιπέτεια διά χειρός Γκάι Ρίτσι, με τους Τζέραρντ Μπάτλερ και Τομ Γουίλκινσον.

*Βίκι, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα (2008), Παρασκευή στις 22.00, ΕΡΤ1
Δύο νέες και όμορφες Αμερικανίδες, η Βίκι και η Κριστίνα, αποφασίζουν να περάσουν το καλοκαίρι τους κάτω από τον ήλιο της Βαρκελώνης. Μόνο που δεν υπολόγισαν τη γνωριμία τους με έναν καζανόβα που τις προσκαλεί σε ταξίδι… ηδονής και πάθους διά χειρός Γούντι Άλεν. Με τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Πατρίσια Κλάρκσον.

*Stand by me (1986), Σάββατο στις 21.00, Mega
Τέσσερις νέοι αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους, ξεκινώντας ένα ταξίδι που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους εαυτούς τους. Νοσταλγική ταινία των ‘80s με τους Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Κίφερ Σάδερλαντ, Γουίλ Γουίτον, Ρίβερ Φίνιξ, Κόρεϊ Φέλντμαν, Τζέρι Ο'Κόνελ.

*Αλίμονο στους Νέους (1961), Σάββατο στις 22.00, ΕΡΤ1
Ο Αλέκος Σακελλάριος παραλλάσσει το μύθο του Φάουστ και στέλνει τον Δημήτρη Χορν να κάνει μια συμφωνία με τον διάβολο για να ξαναγίνει νέος και να κατακτήσει και την όμορφη κοπέλα της γειτονιάς, την οποία υποδύεται η Μάρω Κοντού.

*Οι Αριστόγατες (1970), Κυριακή στις 17.15, ALPHA
Η πιο… τζαζ ταινία κινουμένων σχεδίων της κλασικής Disney μας μεταφέρει στην παριζιάνικη περιπέτεια μιας οικογένειας σπιτόγατων που αναγκάζεται να συναναστραφεί με κεραμιδόγατες και να γίνει μαζί τους μια γλυκύτατη παρέα.

*Υπάρχει και Φιλότιμο (1965), Κυριακή στις 21.00, Star
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ως υπουργός Μαυρογιαλούρος, ξεκινά για ένα μικρό χωριό όπου θα εκφωνήσει λόγο, αλλά στην πορεία μαθαίνει πολλά πράγματα για την πραγματικότητα της επαρχίας και της ελληνικής κοινωνίας, που παραμένουν ίδια ως και σήμερα.

*Το χρονικό της Νάρνια: Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα (2005), Κυριακή στις 21.00, ALPHA
Τι συμβαίνει όταν μια παρέα παιδιών περνά από την ντουλάπα… στη Νάρνια; Βρίσκεται σε μια πανέμορφη χώρα που κατοικείται από ομιλούντα τέρατα, νάνους, κενταύρους και γίγαντες, και η μυθική περιπέτεια ξεκινά.

*Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου (2008), Κυριακή στις 21.00, ANT1
Όλα αρχίζουν όταν ο Ιντιάνα γνωρίζεται με ένα νεαρό που τον προκαλεί σε μια νέα περιπέτεια τεράστιου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος: την ανακάλυψη ενός θρυλικού Κρυστάλλινου Κρανίου. Οι δυο τους ξεκινάνε για τις πλέον απόμερες γωνιές του Περού, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι τον ίδιο θησαυρό αναζητούν και Σοβιετικοί πράκτορες, που σκοπεύουν να αποκωδικοποιήσουν τα μυστικά του κρανίου για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Σκηνοθετεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

*Άσε το Κακό να Μπει (2008), Κυριακή στη 1.00, ΕΡΤ1
Ο Όσκαρ είναι παιδί χωρισμένων γονιών, κλείνεται στον εαυτό του και μαζεύει την οργή του. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, όταν γνωρίζει το κορίτσι της διπλανής πόρτας και μοιράζονται πια κάτι σημαντικό. Μέχρι που ο Όσκαρ καταλαβαίνει πως η Έλι είναι... βαμπίρ, που ευθύνεται για μια σειρά μυστήριων φόνων στην περιοχή. Και ξεκινά το πιο ρομαντικό και μυστηριώδες θρίλερ της περασμένης δεκαετίας.

Η αθλητική αναμέτρηση της εβδομάδας
*Champions League, Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης, Τετάρτη στις 21.45, ΕΡΤ1
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v