10 διάσημες εκρήξεις… διάσημων Ελλήνων

Δέκα διάσημες εκρήξεις γνωστών Ελλήνων, που δεν άντεξαν και ξέσπασαν, έβρισαν, φώναξαν, έκλαψαν, άστραψαν και βρόντηξαν μπροστά στην κάμερα.
10 διάσημες εκρήξεις… διάσημων Ελλήνων
Η Βάσια Τριφύλλη βρίζει τον Απόστολο Γκλέτσο. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιποιείται την Σία Κοσιώνη. Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου βάζει στη θέση τους «βλάχες, βλαχάρες». Η Βάνα Μπάρμπα καυγαδίζει on air. Και η Άσπα Τσίνα… δεν καταλαβαίνει την έκρηξή τους. Ιδού οι πιο επεισοδιακές εμφανίσεις διασημοτήτων της εγχώριας σκηνής, που έχασαν την υπομονή τους και ξέσπασαν on camera.

Άσπα-Φωτεινή-Ελεάννα

Τι συνέβη: Βρισκόμαστε στο μουσικό reality/talent show Fame Story, όπου το μπλαζέ ύφος της Άσπας έχει εκνευρίσει την Φωτεινή και την Ελεάννα, συμπαίκτριές της που δεν αντέχουν άλλο και ξεσπούν: «Τι της έχω κάνει μωρέ της μ@@@κισμένης;», «θα σου βγάλω τα μάτια ρε συ Άσπα» και άλλα πολλά ακούγονται ενώ εκείνη «αδιαφορεί απλά» συμπληρώνοντας το αμίμητο «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Βάσια Τριφύλλη vs Απόστολος Γκλέτσος

Τι συνέβη: Σε προεκλογική περίοδο, η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» έχει καλέσει ηθοποιούς υποψηφίους, αλλά ένα σχόλιο του (ως τότε φίλου της) Απόστολου Γκλέτσου για το παρελθόν της Βάσιας Τριφύλλη με δεξιούς συνδυασμούς την βγάζει έξω από τα ρούχα της: «Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ρε μ@@άκα, όψιμε κομουνιστή»!

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου vs Δάφνη Μπόκοτα

Τι συνέβη: Επιστρέφουμε στο Fame Story, σε άλλο κύκλο του talent show, τότε που επιλέχθηκε ως καθηγητής ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου. Εμφανίζεται λοιπόν στο κυριακάτικο live με αμφίεση-αναφορά στον αφρικανό καλλιτέχνη Ραμελζί, και όταν το μέλος της κριτικής επιτροπής, Δάφνη Μπόκοτα, τολμά να ειρωνευτεί το ότι έγραψαν γι’ αυτόν όχι οι New York Times, αλλά τα «Νέα του Ψαροντούφεκου», ποιος είδε τον Ραμελζί και δεν τον φοβήθηκε. Η ακατάλληλη συνέχεια στο video.

Ρούλα Βροχοπούλου εναντίον Χριστίνας

Τι συνέβη: Άλλο ένα καλτ reality show του ΑΝΤ1 μας χάρισε στιγμές απείρου κάλλους, με κορυφαία εκείνη που η πληθωρική παίκτρια Ρούλα Βροχοπούλου προσπαθεί να φάει, αλλά η νεαρή συμπαίκτριά της, Χριστίνα, την ρωτά πού είναι τα κουτάλια. Ε, τι το ‘θελε;

Βάνα Μπάρμπα εναντίον Σκορδολιάγκα

Τι συνέβη: Στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega, η Βάνα Μπάρμπα έχει έρθει από νωρίς ως καλεσμένη για να μιλήσει για τη δουλειά της, αλλά το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά την «στριμώχνουν» στα τελευταία λεπτά της εκπομπής. Και η Βάνα δεν τα ανέχεται κάτι τέτοια…

Ζωή Κωνσταντοπούλου vs Σία Κοσιώνη

Τι συνέβη: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επιχειρεί να στριμώξει την καλεσμένη της, και τότε πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και τα «τι είπατε» που ακολουθούν έγιναν πιθανότατα η πιο πολυχρησιμοποιημένη ατάκα της χρονιάς που μας πέρασε.

Ντίνος Χριστιανόπουλος vs Πόπη Τσαπανίδου

Τι συνέβη: Ο έλληνας ποιητής, με αφορμή ένα βραβείο που αρνήθηκε να παραλάβει, βρίσκεται καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του κάνει η παρουσιάστρια. Σε τέτοιο βαθμό, που την ταπεινώνει και την κάνει να κλάψει, ενώ εκείνος συνεχίζει να καταφέρεται εναντίον των δημοσιογράφων και να επαναλαμβάνει συνεχώς την φράση «ας είναι»...
Bonus έκρηξη Πόπης Τσαπανίδου: Όταν ξέσπασε εναντίον του Μάκη Βορίδη  

Πέγκυ Ζήνα vs Μιχάλης Ρακιτζής

Τι συνέβη: Υπήρχε μια εποχή, που ο μεγαλύτερος καημός της ελληνικής κοινής γνώμης ήταν ποιος θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision και μεγαλοδημοσιογράφοι, αντί για ειδήσεις φιλοξενούσαν στα παράθυρά τους celebrities και στιχουργούς με μοναδικό σκοπό να γίνουν… αχταρμάς. Και η Πέγκυ Ζήνα, μετά την ήττα της στα προκριματικά από το S.A.G.A.P.O. του Μιχάλη Ρακιντζή παίρνει θέση στα τηλεπαράθυρα του ALPHA (μπροστά από μια καλτ αφίσα επαρχιακής της συναυλίας) για να κατηγορήσει τον Ρακιντζή για playback και αγένεια.

Κλέων Γρηγοριάδης vs Mega

Τι συνέβη: Είναι καλοκαίρι του 2015 και η Ελλάδα ζει σε ρυθμούς δημοψηφίσματος. Το δελτίο του Mega φιλοξενεί απόψεις υπέρ του «ναι» ή του «όχι», αλλά όταν παίρνει τον λόγο ο γνωστός ηθοποιός (που συμμετείχε σε πολλές σειρές του καναλιού), Κλέων Γρηγοριάδης, επιτίθεται στη Μαρία Σαράφογλου και σε ολόκληρο το μιντιακό κατεστημένο για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πολιτική ενημέρωση, κατηγορώντας ευθέως για προπαγάνδα υπέρ του «ναι».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v