Star Wars: Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές

Οι επικότερες μάχες, οι καλύτερες ατάκες και οι πιο ανατριχιαστικές στιγμές της original τριλογίας του Πολέμου των Άστρων.
Star Wars: Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές
Τα κανάλια Novacinema φέρνουν στις οθόνες μας έναν απολαυστικό μαραθώνιο Star Wars το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, με τις έξι ταινίες που αγαπήσαμε να προβάλλονται η μία μετά την άλλη από τις 5.00 το πρωί και για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο. Και βέβαια, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ θα τις κρατήσουμε στην ταινιοθήκη μας για πάντα.

Λίγο πριν ξαναδούμε όλες τις ταινίες σερί, συγκεντρώσαμε τις συγκλονιστικότερες στιγμές της original τριλογίας –για να ξέρετε πού να (ξανα)δώσετε βάση.

Η Μάχη του Hoth
Στο «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»



Η σκηνή που η Πριγκίπισσα Leia λέει στον Han Solo «Σ’ αγαπώ» κι εκείνος της απαντά «το ξέρω».
Στο «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»
(*) Κι ένα μικρό ενδιαφέρον trivia: Στο σενάριο, ο Han Solo απαντά «να το θυμάσαι αυτό, Leia, γιατί θα επιστρέψω». Το «το ξέρω» ήταν αυτοσχεδιασμός του Harisson Ford –τόσο καλός, που έμεινε.



Η τελευταία μάχη ανάμεσα στον Obi-Wan Kenobi και τον πρώην μαθητή του, Anakin Skywalker
Στη «Νέα Ελπίδα»



Η περίφημη σκηνή της καντίνας
Στη «Νέα Ελπίδα»



Η Μάχη για το Έντορ
Στην «Επιστροφή των Τζεντάι»



Αυτή η σκηνή. Η συγκλονιστικότερη σκηνή όλων των εποχών.
Στη «Νέα Ελπίδα»



Αυτές τις σκηνές θα τις δούμε ξανά και ξανά, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+. Και μην ξεχνάτε: Το ραντεβού είναι για το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, από τις 5.00 το πρωί και όλη μέρα, για έναν απολαυστικό star Wars μαραθώνιο των έξι ταινιών στα κανάλια Novacinema.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v