TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (23-29/11)

Οι πρεμιέρες, οι ταινίες, οι νέες σειρές και τα αθλητικά ραντεβού που δεν πρέπει να χάσετε αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (23-29/11)
Καινούριες ελληνικές κωμικές σειρές. Επιστροφή μιας δραματικής. Πρεμιέρα για τη δημοφιλέστερη σατιρική εκπομπή των τελευταίων ετών, ποδοσφαιρικά και μπασκετικά ραντεβού και μπόλικες ταινίες. Αυτά έχει η τηλεοπτική ατζέντα της εβδομάδας… Διαλέξτε τι θα δείτε:

*Οι πρεμιέρες της εβδομάδας
Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου, Δευτέρα στις 22.00, Mega: Ο Χάρης και η Μελίνα παντρεύονται σε μια βδομάδα και ό,τι, μα ό,τι, μπορεί να πάει στραβά θα πάει. Νέα κωμική σειρά με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Αθηνά Οικονομάκου, Αριέττα Μουτούση.
Μάλιστα Σεφ, Τρίτη στις 22.00, Mega: Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη, στη νέα κωμωδία του Mega με πρωταγωνιστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.
Δέκατη Εντολή, Τρίτη στις 22.30, ALPHA: Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, παρ’ ότι όλα έδειχναν πως δεν θα επιστρέψει φέτος στις οθόνες μας, επαναφέρεται στο βραδινό ραντεβού της Δέκατης Εντολής με νέο «εγκληματικό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη και τίτλο «Μπαρούτη».
Ράδιο Αρβύλα, Δευτέρα στις 23.15, ΑΝΤ1: Η παρέα της χιουμοριστικής σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις επάλξεις αυτή τη Δευτέρα με την κλασική συνταγή του σουρεαλιστικού τοπ επικαιρότητας.
Checkpoint, Κυριακή στις 23.50, ALPHA: Απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και φτάνουν στην πόρτα του εισαγγελέα. Υποθέσεις διαφθοράς που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη ανοίγουν και πάλι, σε μια εκπομπή με παρουσιάστρια τη Γιάννα Παπαδάκου.

Οι ταινίες της εβδομάδας
*300 (2006), Δευτέρα στις 21.00, Star
Ο Ζακ Σνάιντερ μεταφέρει την κομιξική ιστορία των Σπαρτιατών και του αγώνα τους ενάντια στον Ξέρξη στις Θερμοπύλες, με στιλιζαρισμένα βίαιο τρόπο που δημιούργησε σχολή.

*Αυτό θα πει Πόλεμο (2012), Τρίτη στις 22.00, Star
Δύο κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες συμβαίνει να είναι και καλύτεροι φίλοι, που δεν αφήνουν τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσά τους. Μέχρι τη στιγμή που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Τότε, ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος ξεσπά, καθώς οι δύο κατάσκοποι μάχονται με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένες στρατηγικές αλλά και ένα οπλοστάσιο τόσο ισχυρό, που είναι ικανό να σβήσει μια μικρή χώρα από τον χάρτη – με τους Ρις Γουίδερσπουν, Τομ Χάρντι, Κρις Πάιν.

*Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη (2012), Τρίτη στις 23.00, ΕΡΤ2
Η τελευταία ταινία του Νίκου Κούνδουρου εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα και διαδραματίζεται σ’ ένα μικρό ελληνικό λιμάνι στον Νότο της Πελοποννήσου, όπου έχει αναπτυχθεί μια μικρή εμπορική πόλη με εύκολη επικοινωνία για εμπορικές συναλλαγές με Μαρόκο-Τυνησία-Αλγέρι. Η Σάρα (Εύα Ψυλλάκη), στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους δολοφόνους της Εβραίας μάνας της, έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινές αλήθειες που αφορούν στην παράνομη δράση του πατέρα της σε σχέση με το ύποπτο φορτίο του πλοίου.

*Ο Ρατατούης (2007), Παρασκευή στις 21.00, ALPHA
Ένας αρουραίος αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει μεγάλος μάγειρας, έστω και μέσω… τρίτου. Υπέροχο διαμαντάκι της Pixar που μυρίζει Παρίσι και φαγάκι της μαμάς.

*Μπουτίκ για αυτόχειρες (2012), Παρασκευή στις 22.00, ΕΡΤ1
Ένα μαγαζί, για ολόκληρες γενιές, πουλούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια σωστή αυτοκτονία. Η οικογενειακή επιχείρηση ανθεί μέσα στην πιο ζοφερή μιζέρια, μέχρι την ημέρα που βρίσκει τη χαρά της ζωής στον μικρότερο γιο του ιδιοκτήτη, τον Άλαν. Τι θα απογίνει το μαγαζί των αυτοκτονιών, τώρα που το χαρούμενο και αισιόδοξο πρόσωπο του Άλαν κάνει τους πελάτες να χαμογελούν; Κωμωδία κινουμένων σχεδίων από τον Πετρίς Λεκοντ.

*Ice Age: Meltdown (2006), Σάββατο στις 21.45, Star
Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Όλα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον, όμως ο Μάνι, ο Σιντ, και ο Ντιέγκο ανακαλύπτουν ότι το νερό από τους πάγους που λιώνουν, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες. Σπεύδουν λοιπόν να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και, κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό. Animation… δροσιά από την εποχή των Παγετώνων.

*Kick Ass, Σάββατο στη 1.45, Star
Ο Ντέιβ Λιζέσκι είναι μαθητής λυκείου και ο σπασίκλας του σχολείου. Η ζωή του μια σκέτη απογοήτευση. Τα κορίτσια αγνοούν την ύπαρξη του, τα αγόρια τον «χρησιμοποιούν» για να κάνουν προπόνηση στις… πολεμικές τέχνες. Όλα αλλάζουν όμως όταν ο Ντέιβ, λάτρης των comic και των υπέρ-ηρώων, αποφασίζει να μετατρέψει τον εαυτό του σε σούπερ ήρωα. Έτσι γίνεται ο υπέρ-ήρωας Kick Ass. Και το παιχνίδι των υπερηρωικών αναφορών και της κινηματογραφικής τρέλας για fanboys ξεκινά.

*After Earth (2012), Κυριακή στις 21.00, Mega
Ο Σιάμαλαν της «'Εκτης Αίσθησης» μαζεύει ανερχόμενους και κλασικούς σταρ σε μια θεαματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Ο Γουίλ Σμιθ, ο γιος του Τζάρεντ και η κόρη του Λέννυ Κράβιτζ, Ζόι μας μεταφέρουν στο μακρινό 2066. Πατέρας και γιος προσγειώνονται μετά από την συντριβή του διαστημόπλοιου τους στην από καιρό εγκαταλελειμμένη Γη και προσπαθούν να επιβιώσουν.

*Δίψα (2010), Κυριακή στη 1.00, ΕΡΤ1
Ο Sang-huyn, ένας παπάς που πιστεύει ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη, συμμετέχει ως εθελοντής σε ένα μυστικό ιατρικό πείραμα με σκοπό να σώσει ζωές από τον κίνδυνο ενός επικίνδυνου ιού. Αλλά κατά τη διάρκεια του πειράματος μολύνεται και πεθαίνει. Όταν όμως του γίνεται μετάγγιση αίματος, από έναν άγνωστο δότη, ως εκ θαύματος επανέρχεται στη ζωή, αλλά το αίμα που δέχτηκε τον μεταμόρφωσε σε βαμπίρ. Ο Sang-hyun βιώνει μία εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στη σαρκική του ανάγκη για αίμα και της πίστης του, που του απαγορεύει να σκοτώσει. Σκηνοθετεί ο ασιάτης «μαέστρος» της βίας, Παρκ Τσαν Γουκ.

*A Path Appears, Δευτέρα-Τετάρτη μετά τα μεσάνυχτα, ALPHA
Ο ALPHA παρουσιάζει σε τρία μέρη ένα ντοκιμαντέρ-διεθνές οδοιπορικό για την καταπίεση και την ανισότητα εις βάρος των γυναικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Εμφανίζονται οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Άσλεϊ Τζαντ, Εύα Λονγκόρια, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μία Φάρροου, Ρεγγίνα Χολ, Μάλιν Άκερμαν, Χίλαρι Κλίντον κ.ά.

*Τα αθλητικά ραντεβού της εβδομάδας
Champions League, Μπάγερν-Ολυμπιακός, Τρίτη στις 21.45, OTE Sport 2 HD, και Γιουβέντους-Μάντσεστερ Σίτι, Τετάρτη στις 21.45, ΕΡΤ1
Euroleague, Ολυμπιακός-Λαμποράλ, Πέμπτη στις 21.45, ΕΡΤ2

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v