TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (6-12/04)

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια, δραματικές ταινίες και… το must της εποχής σας προτείνουμε για την Μεγάλη Εβδομάδα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (6-12/04)
Μεγάλη Εβδομάδα και το σαλόνι μας μετατρέπεται σε μίνι κινηματογράφο. Φέτος το Πάσχα, τα κανάλια αποφάσισαν να ανανεώσουν το… κλασικό τους πια πρόγραμμα, με επιλογές για όλη την οικογένεια, καθώς και συγκινητικές ιστορίες. Πάμε να δούμε ποιες προτάσεις ξεχωρίσαμε.

Εξιλέωση
Μ. Δευτέρα στις 21.00, στο Star
Η οσκαρική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓιούαν, βρίσκει ένα νεαρό κορίτσι, που επιθυμεί να γίνει συγγραφέας, να αλλάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν κατηγορεί άδικα τον εραστή της μεγάλης αδερφής της για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Καταδιωγμένη από τις ενοχές, ζει την ζωή της προσπαθώντας να βρει την εξιλέωση.

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ
Μ. Τρίτη στις 21.15, στον ΑΝΤ1
Παρ’ όλο που δεν θα δούμε πολλές άλλες «εποχιακές» επιλογές, η μεγαλύτερη συνήθεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα παίζει καθημερινά στον ΑΝΤ1, εξιστορώντας καθημερινά την ζωή του Μεσσία, μέχρι να φτάσει στην κορύφωση του δράματος.

Σκούμπι Ντου
Μ. Τετάρτη στις 21.10, στο Star
Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών σε μια ταινία που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Η ομάδα που λύνει τα πιο περίπλοκα μυστήρια ταξιδεύει σε ένα νησί για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την δημοφιλέστερη ατραξιόν του. Μπόλικες ατάκες, ξεκαρδιστικές σκηνές και ο γνωστός σε όλους Mr. Bean, Ρόουαν Άτκινσον σε έναν κόντρα ρόλο.

Το κυνήγι της ευτυχίας
Μ. Πέμπτη στις 21.15, στο Mega
Πολλά χαρτομάντηλα θα χρειαστούμε για αυτή την αληθινή ιστορία με τον Γουίλ Σμιθ και τον εκπληκτικό γιο του, στην οποία ένας πατέρας που έχει χάσει κυριολεκτικά τα πάντα, προσπαθεί να ανακτήσει την ζωή του κομμάτι-κομμάτι, χωρίς να καταλάβει τίποτα ο μικρός του γιος. Ο Σμιθ προτάθηκε για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, και η ταινία μπορεί να αποτελέσει ξεκίνημα για πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέσα στην οικογένεια.

Το όνομά μου είναι Σαμ
Μ. Παρασκευή στις 22.15, στον Alpha
Ο Σαμ είναι ένας άντρας με νοητική υστέρηση, και μεγαλώνει μόνος την κόρη του αφού τους παράτησε η γυναίκα του. Όταν όμως η μικρή μεγαλώνει και τον ξεπερνάει σε διανοητικές ικανότητες, η Πρόνοια αποφασίζει να του την πάρει. Έτσι, ο Σαμ ξεκινάει μια δικαστική διαμάχη προσλαμβάνοντας μια πανέξυπνη αλλά ψυχρή δικηγόρο. Τα χαρτομάντηλα που μας έμειναν από χθες, θα τα αξιοποιήσουμε σήμερα.

Το πλουσιόπαιδο
Μ. Σάββατο στις 21.10, στο Star
Άλλη μια… σταθερή αξία για τις διακοπές, η παιδική κωμωδία με το παιδί-θαύμα των 90’s, Μακόλεϊ Κάλκιν, στον ρόλο ενός προνομιούχου πιτσιρικά που ανακαλύπτει ότι οι γονείς του έχουν πέσει θύμα απάτης, και πρέπει – με την βοήθεια των πανέξυπνων φίλων του – να τους σώσει.

Μπάτσοι από τον πάγκο
Κυριακή του Πάσχα στις 23.50, στο Mega
Οι ντετέκτιβ Γκαμπλ και Χόιτζ αναλαμβάνουν μία φαινομενικά απλή υπόθεση, με την οποία κανείς άλλος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί, η οποία όμως μπορεί να αποδειχθεί ως το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της Νέας Υόρκης. Σίγουρα είναι η ευκαιρία της ζωής τους, έχουν όμως τα προσόντα να την εκμεταλλευτούν; Δράση και άπειρο γέλιο σε μια πετυχημένη κωμωδία με τον Γουίλ Φέρελ και τον Μαρκ Ουόλμπεργκ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v