TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (30/03-5/04)

Βραβευμένα καρτούν, σπαρταριστές κωμωδίες, αλλά και ντοκιμαντέρ για τους πρώτους serial killers της Ελλάδας έχει η τηλεοπτική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (30/03-5/04)
Ελληνικές και ξένες ταινίες, ενδιαφέροντα ιστορικά ντοκιμαντέρ και πολλές ακόμα ωραίες προτάσεις έχει η τηλεοπτική εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Για να δούμε… τι θα δούμε τα βροχερά βράδια που θα μείνουμε μέσα.

Η Μηχανή του Χρόνου
Δευτέρα στις 20.00 στη ΝΕΡΙΤ

Οι πρώτοι κατά συρροή δολοφόνοι στην Ελλάδα, οι γερμανοί Ντουφτ και Μπασενάουερ, είναι το θέμα της ενδιαφέρουσας σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ του Χρίστου Βασιλόπουλου αυτή την εβδομάδα. Η εκπομπή παρουσιάζει τα φρικτά εγκλήματα των Ντουφτ και Μπασενάουερ που ήρθαν στην Αθήνα το 1969 και μέσα σε σαράντα ημέρες σκότωσαν έξι ανύποπτους ανθρώπους, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά άλλον ένα.

Οι Μπάτσοι της Συμφοράς
Τρίτη στις 22.10 στο Star

Τα προβλήματα του Μπρους Γουίλις και του Τρέισι Μόργκαν, δύο αστυνομικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα αφού αποτυγχάνουν να συλλάβουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, δεν έχουν σταματημό. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ένας μαφιόζος ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο έχουν αφήσει μια συλλεκτική κάρτα ενός παίκτη του μπέιζμπολ, για να δανειστούν λεφτά για τον γάμο της κόρης του ενός. Το κυνηγητό, οι αναπόφευκτες συγκρούσεις και οι καταστάσεις που πάνε από το κακό στο χειρότερο γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά με την μπριόζικη σκηνοθεσία του Κέβιν Σμιθ.

Running with Scissors
Πέμπτη στις 02.00 στο Mega

Ο Αύγουστος κάνει flash back στα παιδικά του χρόνια και σκιαγραφεί την πιο παρανοϊκή και αστεία οικογένεια σε μια γκροτέσκα κωμωδία. 'Οταν ο αλκοολικός πατέρας χωρίζει από την ανισσόροπη μητέρα, ο μικρός Αύγουστος αναγκάζεται να ζήσει στο σπίτι του οικογενειακού ψυχιάτρου, που θυμίζει κάτι από εφιάλτη μετά από ολική νάρκωση. Σκηνοθετεί ο Ράιαν Μέρφι και πρωταγωνιστούν οι Τζόσεφ Κρος, Ανέτ Μπένινγκ, 'Αλεκ Μπόλντουιν, Μπράιαν Κοξ.

Πτήση 93
Παρασκευή στις 22.00 στη ΝΕΡΙΤ

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 μια ομάδα τρομοκρατών καταλαμβάνει το Μπόινγκ 757 της πτήσης 93 για Σαν Φρανσίσκο. Οι επιβάτες, έχοντας μάθει την τύχη των άλλων αεροπλάνων στους δίδυμους Πύργους, αποφασίζουν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους, σε μια ανέλπιδα απόπειρα σωτηρίας. Ημι-ντοκιμαντερίστικη δεξιοτεχνική αναπαράσταση όσων συνέβησαν στη μοιραία πτήση, βασισμένη στα πορίσματα της επιτροπής που διερεύνησε την 11η Σεπτεμβρίου και σε μαρτυρίες συγγενών των επιβατών. Σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Πολ Γκρίνγκρας και πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Μπέκινς, Μπεν Σλάινι, Λιούις Αλσαμάρι.

Up
Παρασκευή στις 21.45 στον Alpha

Η υπέροχη, όσο και συγκινητική ταινία της Pixar που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων, όπως και πολλές ακόμα υποψηφιότητες, βρίσκει τον 78χρονο Καρλ Φρέντρικσεν να μετατρέπει το σπίτι του σε ένα γιγάντιο αερόστατο, προκειμένου να αποφύγει την έξωση με την οποία τον απειλούν οι αδηφάγες εταιρείες ακινήτων. Ο συνταξιούχος πωλητής μπαλονιών θα ταξιδέψει στα εξωτικά τοπία της Νοτίου Αμερικής, παρέα με έναν απροσδόκητο λαθρεπιβάτη. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη, με τις φωνές των Γιώργου Καπουτζίδη, Θανάση Τσαλταμπάση, Κώστα Βουτσά, Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ο Κατεργάρης
Σάββατο στις 14.45 στον Alpha

Μια κοπέλα αγαπά το γιο του αυστηρού προϊστάμενου του αδερφού της, και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικές παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Δαλιανίδης και πρωταγωνιστούν οι Χρόνης Εξαρχάκος, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Κατερίνα Γιουλάκη, Καίτη Ιμπροχώρη, Βασίλης Τσιβιλίκας, Λευτέρης Βουρνάς.

The International
Κυριακή στις 21.15 στο Mega

Ένας πράκτορας της Ιντερπόλ και μια βοηθός του εισαγγελέα του Μανχάταν προσπαθούν να οδηγήσουν στην δικαιοσύνη έναν από τους πιο απίθανους και πανίσχυρους κατηγορούμενους: μια τράπεζα διεθνούς βεληνεκούς, με οικονομικές και πολιτικές διασυνδέσεις σε διάφορες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Πρωταγωνιστούν οι Κλάιβ 'Οουεν, Ναόμι Γουάτς, Ούλριχ Τόμσεν, Τζέιμς Ρέντχορν.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v