TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (23-29/03)

Πρώτες μεταδόσεις, αγαπημένα animation, σειρές εποχής και όλα όσα μας περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (23-29/03)
Πλούσιο το πρόγραμμα των καναλιών για αυτήν την εβδομάδα, η οποία σηματοδοτείται από την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες πρεμιέρες, ντοκιμαντέρ, ελληνικές και ξένες σειρές για τα μάτια σας μόνο.

Μπαμπούλας Α.Ε.
Alpha, Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 21.45
Ο Σάλι και ο Μάικ, δύο συμπαθητικά τέρατα, έχουν ως αποστολή να προμηθεύουν με παιδικές κραυγές τρόμου την εταιρεία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε., επειδή αυτή είναι η βασική πηγή ενέργειας της πόλης τους. Όταν όμως ένα μικρό κοριτσάκι εισβάλλει κατά λάθος στη χώρα τους, ξεσπά πανικός, γιατί οι μπαμπούλες πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι τοξικά. Ένα ακόμα κομψοτέχνημα της Pixar – Disney που σημείωσε… τρομακτική επιτυχία τόσο στο box-office, όσο και στις καρδιές του κοινού και των κριτικών.

Άτρωτοι
Alpha, Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 22.30
Μια ομάδα επαναστατημένων βαρόνων αποφασίζει να πιέσει τον βασιλιά Ιωάννη να βάλει την σφραγίδα του στην Μάγκνα Κάρτα, μια χάρτα δικαιωμάτων για τις ελευθερίες των ανθρώπων. Μήνες μετά, όμως, ο βασιλιάς μετανιώνει για την υποστήριξη που πρόσφερε, φοβούμενος ότι όλο αυτό μπορεί να στραφεί εναντίον του. Σύντομα θα στείλει στρατό να κατακτήσει για άλλη μια φορά τις επαναστατημένες νότιες ακτές. Η μάχη όμως ενάντια στην τυραννία θα κριθεί στο κάστρο του Ρότσεστερ.

Downton Abbey
ΝΕΡΙΤ, Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 22.00
Ο τέταρτος κύκλος της σειράς ο Πύργος του Ντάουντον αποτελείται από οκτώ επεισόδια, τα οποία προβάλλονται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ. Τη Δευτέρα προβάλλεται το 5ο στο οποίο Η κυρία Χιουζ ύστερα από πίεση λέει στον Τζον τι συνέβη στην Άννα. Ο Ρόμπερτ συμπονά τον Τιμ για τον θάνατο του πατέρα του, ενώ η Ίζομπελ πείθει την Βάϊολετ να προσλάβει για κηπουρό τον Τζον Πεγκ, ένα νεαρό χωρικό, τον οποίο υπερασπίζεται όταν χάνεται ένα κόσμημα, που ανήκει στη χήρα.

Jude
ΝΕΡΙΤ, Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 22.00
Οι περιπέτειες ενός ερωτευμένου ζευγαριού στην επαρχιακή Αγγλία του 19ου αιώνα, που προκαλούν τα κοινωνικά ήθη της εποχής τους. Εξαιρετική διασκευή του μυθιστορήματος του Τόμας Χάρντι "Τζουντ, ο αφανής" δια χειρός Μάικλ Γουιντερμπότομ.

Οι Εκπομπές που Αγάπησα - Καποδίστριας (Ε)
ΝΕΡΙΤ Plus, Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 24.00
Ο Φρέντυ Γερμανός, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνεγερσίας, θυμάται την προσπάθεια που έγινε να προσεγγίσει τις αντικρουόμενες απόψεις των ιστορικών σχετικά με την δολοφονία του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. Οδοιπορώντας στα χνάρια εκείνης της μέρας, στην Ακροναυπλία ανάμεσα στους χορταριασμένους Προμαχώνες, το Ιτς Καλέ, γνωστός ως τόπος δολοφονίας του Κυβερνήτη, βαδίζει στα τελευταία βήματα που έκανε εκείνος έως το κατώφλι του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου τον περίμεναν οι Μαυρομιχαλαίοι.

Κάτω Παρτάλι
Mega, Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 22.20
Στο 23ο επεισόδιο της κωμικής σειράς, η Μυρτώ συνειδητοποιεί πως τα έχει κάνει μούσκεμα και με τον Κωνσταντίνο και με τον Βλάση. Αποφασίζει λοιπόν να επιστρέψει στην Αθήνα και ν' αφήσει το Κάτω Παρτάλι. Ο Μανόλης υποψιάζεται διάφορα για το παρελθόν της Μοσχούλας και παράλληλα θα έχει νέα για τον αληθινό του πατέρα.

Εθνική Ελλάδος
Mega, Τρίτη 24 Μαρτίου στις 22.20
Στο ένατο επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, ξεκινά ένας κρυφός πόλεμος ανάμεσα στην Ελίζα και στον Κυριάκο, την ίδια ώρα που στο παγοδρόμιο πρέπει να αποφασιστεί ποια θα πάρει τη θέση της αρχηγού στην ομάδα. Οι δύο ισχυρές υποψήφιες είναι η Νίκη και η Φοίβη, που φαίνεται να έχουν τις ίδιες ικανότητες αλλά τελείως διαφορετικές στάσεις μπροστά στα διλήμματα που τις απασχολούν.

One Mark Show
Mega, Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 21.15
Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, σε ένα variety show το οποίο υπόσχεται μπόλικο γέλιο και καλεσμένους – έκπληξη σε κάθε επεισόδιο.

Ένας Σοβαρός Άνθρωπος
Mega, Κυριακή 29 Μαρτίου στις 00.40
Οι βραβευμένοι με 'Οσκαρ Τζόελ και 'Ιθαν Κοέν ("No country for old men") υπογράφουν μια μαύρη κωμωδία που μοναδικό στόχο έχει να απεικονίσει την παιδική ηλικία τους, όπως εκείνοι την θυμούνται. Ο Λάρι Γκρόπνικ είναι ένας καλός άνθρωπος. Είναι ένας στοργικός σύζυγος και αφοσιωμένος πατέρας και ένας αξιόλογος καθηγητής που πάντα επιλέγει τον σωστό δρόμο όταν έρχεται αντιμέτωπος με διάφορους πειρασμούς. Μια μέρα όμως όλα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά για τον Λάρι. Η ταινία ήταν υποψήφια για 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας και πρωτότυπου σεναρίου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v