Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις πανελλήνιες έγραψα 0,01»

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε σε εκπομπή του Ant1 και μίλησε για τις μαθητικές του επιδόσεις που του έδωσαν το παρατσούκλι «πράκτορας».
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις πανελλήνιες έγραψα 0,01»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

Στην κουβέντα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου  ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα μαθητικά του χρόνια ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις επιδόσεις του στις Πανελλήνιες που του έδωσαν το παρατσούκλι πράκτορας.

 «Είναι αλήθεια ότι στο σχολείο σε φώναζαν πράκτορα επειδή έγραψες τον περιβόητο βαθμό 0,01;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να απαντά ότι: «είχα βρει ακόμα έναν γελοίο σαν εμένα. Όντως έγραψα 0,01. Πριν μπούμε στην αίθουσα μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι άσχετος, ότι δεν ήξερε τίποτα. Του λέω ''κι εγώ''. Τότε βάλαμε ένα στοίχημα. Επειδή ήταν υποχρεωτικές οι δύο ώρες στην τάξη, γράψεις δεν γράψεις βάλαμε στοίχημα μόλις κλείσει το δύωρο, ποιος θα προλάβει να ακουμπήσει πρώτος την άδεια κόλλα στην έδρα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v