Χρήστος Βαλαβανίδης: «Αποποιούμαι κάποιες απαράδεκτες βιντεοκασέτες»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης εμφανίστηκε σε εκπομπή του Open TV όπου και δήλωσε μετανιωμένος για κάποιες από τις βιντεοκασέτες στις οποίες είχε παίξει.
Χρήστος Βαλαβανίδης: «Αποποιούμαι κάποιες απαράδεκτες βιντεοκασέτες»
O Χρήστος Βαλαβανίδης είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς μας με μακρά καριέρα στην τηλεόραση, το θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο. Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση ο κ. Βαλαβανίδης εμφανίστηκε εκπομπή «Εμείς» του Open όπου και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του ζωή. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις βιντεοκασέτες στις οποίες είχε εμφανιστεί παλαιότερα λέγοντας ότι «Μερικές είναι πολύ κακής ποιότητας, άλλες εντάξει, περνάνε... συμπαθητικές».

«Κάποιες όμως είναι απαράδεκτες, τις αποποιούμαι. Αλλά έτσι έζησα την οικογένειά μου. Διότι ο ηθοποιός σημαίνει φως, αλλά σημαίνει και νοίκι, φως, νερό, τηλέφωνο», πρόσθεσε ο κ. Βαλαβανίδης.

Παράλληλα μίλησε και για μια περιπέτεια υγείας που είχε πριν λίγα χρόνια, λέγοντας ότι: «Έπαθα ένα εγκεφαλικό πριν από πέντε χρόνια. Αυτό το γεγονός ήταν τομή στη ζωή μου και μετά ήρθε ο Covid. Σε αυτή την αλλαγή όμως έγιναν πολύ ωραία πράγματα, καταφέραμε με τη γυναίκα μου, την Ασπασία Κράλλη, κάτι απίστευτο. Βγάλαμε ένα βιβλίο ο καθένας»,.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο κατά καιρούς στις δημόσιες εμφανίσεις του, τονίζοντας πως «αν δώσεις μεγάλη βάση σε επαίνους, μπορεί να γίνεις αυτό το πράγμα που τελευταία στις ημέρες μας αποκαλύφθηκε. Κάποιοι άνθρωποι με λάθος επιλογές, που διώκονται σήμερα από τη δικαιοσύνη, θεώρησαν δεδομένη την επιτυχία τους. Είναι κακή εκμετάλλευση της εξουσίας. Εξουσία είχα κι εγώ πολύ μεγάλη κάποια στιγμή στο θέατρο, δεν το εκμεταλλεύτηκα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v