Η σοκαριστική ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ "ρίχνει" το Netflix

Η σειρά του Ράιαν Μέρφι για τον Τζέφρι Ντάμερ σπάει όλα τα ρεκόρ στο Netflix με 196 εκατομμύρια ώρες προβολής στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.
Η σοκαριστική ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ ρίχνει το Netflix

Στην ερώτηση «παίζει τίποτα καλό στο Netflix αυτή την περίοδο;» η πιο συνήθης απάντηση το τελευταίο διάστημα είναι «δες τη σειρά για τον Τζέφρι Ντάμερ».

Ο Ράιαν Μέρφι έφτιαξε μια ανατριχιαστική σειρά, καθώς το "Dahmer - Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ" εξετάζει τα μακάβρια και τρομακτικά αληθινά εγκλήματα του Τζέφρι Ντάμερ και τα διαρκή λάθη που επέτρεψαν σε έναν από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής να συνεχίσει το δολοφονικό του έργο για πάνω από μια δεκαετία.

Αν έχεις γερό στομάχι αξίζει να δεις τη σειρά η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη θέση με 196 εκατομμύρια ώρες προβολής στο Netflix, σημειώνοντας αξιοσημείωτο ρεκόρ.

Ο Έβαν Πίτερς κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς, δίνοντας μια συγκλονιστική ερμηνεία που συνέβαλλε στην αναρρίχηση του Dahmer στο Top 10 της κατάταξης του Netflix, καταλαμβάνοντας την 1η θέση με 196,2 εκατομμύρια ώρες προβολών μετά την πρεμιέρα της στις 21 Σεπτεμβρίου

Το «Monster», με βάση το therichest.com, έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του streamer από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα του Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου με τη δημοτικότητά του να αυξάνεται ραγδαία.

Την ίδια ώρα ωστόσο κάποια μέλη των οικογενειών των θυμάτων του Ντάμερ στρέφονται κατά της σειράς, τονίζοντας ότι τους έχει προκαλέσει εκ νέου τραυματισμό, με όσα περιγράφει.

Αντίστοιχα η σειρά βρέθηκε από μερίδα ανθρώπων στο μάτι του κυκλώνα, για την απόφαση του Netflix να την χαρακτηρίσει ως περιεχόμενο «LGBTQ».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v