Το Love island ξεκίνησε με τις ατάκες που δυστυχώς περιμέναμε

Το Love Island έκανε πρεμιέρα χθες, με τις διαγωνιζόμενες να κλέβουν την παράσταση με τις ατάκες τους σχετικά με τους άντρες.
Το Love island ξεκίνησε με τις ατάκες που δυστυχώς περιμέναμε

Το Love Island «προσγειώθηκε» στην ελληνική τηλεόραση χθες το βράδυ κάνοντας πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι διαγωνιζόμενες ήταν φυσικά εκείνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή τους όσο και με τις ατάκες τους.

Η Νίκη Ηλιοπούλου ήταν μία εξ αυτών η οποία αφού παρουσίασε τον εαυτό της, μίλησε στην κάμερα για τον ιδανικό άντρα λέγοντας: «είμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου, νομίζω, βάζω 10αρι! Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο… άνδρας από μένα».

«Τον άντρα τον θέλω γορίλα» πρόσθεσε η παίκτρια και δεν άργησε να γίνει viral.

Aντίστοιχα η Αναστασία Σιδηροπούλου δήλωσε πως προκαλεί έλλειψη σιδήρου στους άντρες, που βλέπουν στο πρόσωπο της μια εκρηκτική διατροφολόγο.

Όπως μπορείς να καταλάβεις το φιλοθεάμον κοινό αλλά και το ελληνικό Twitter ανυπομονεί για τα επόμενα επεισόδια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v