Έγιναν γνωστές οι τιμές για το φθηνότερο πακέτο του Netflix με διαφημίσεις

Πόσο θα κάνει η μηνιαία συνδρομή του Netflix με διαφημίσεις, και για πόσες ακριβώς διαφημίσεις μιλάμε;
Έγιναν γνωστές οι τιμές για το φθηνότερο πακέτο του Netflix με διαφημίσεις
Στη μισή περίπου τιμή θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν Netflix με διαφημίσεις όσοι επιλέξουν τη νέα συνδρομή που πρόκειται να λανσάρει σύντομα η εταιρεία.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Reuters, η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει την οικονομική αυτή επιλογή τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους σε τουλάχιστον έξι γεωγραφικές περιοχές. Ωστόσο, η πλήρης διάθεση μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Έτσι, η τιμή για το πακέτο με διαφημίσεις στις ΗΠΑ αναμένεται να διαμορφωθεί στα 7 έως 9 δολάρια, ενώ η σημερινή τιμή του βασικού πακέτου ανέρχεται σε 15,49 δολάρια τον μήνα.

Πόσες διαφημίσεις σημαίνει το «πακέτο με διαφημίσεις»; Περίπου τέσσερα λεπτά διαφημίσεις την ώρα, οι οποίες θα προβάλλονται τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των εκπομπών. Βαρύ το τίμημα, από την άλλη όμως δελεαστική και η μισή τιμή.

Στο παιχνίδι θα μπει πιθανότατα σύντομα και το Disney+, που ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο πως θα προσφέρει την επιλογή της φτηνότερης συνδρομής με διαφημίσεις μέσα στο 2022.

Το Netflix, βέβαια, βιάζεται να καλύψει το κενό που άφησε η απώλεια περίπου 200.000 συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο του 2022.

«Όσοι παρακολουθούν το Netflix γνωρίζουν ότι ήμουν κατά της πολυπλοκότητας της διαφήμισης και φανατικός υπέρμαχος της απλότητας της συνδρομής. Αλλά όσο και να το υποστηρίζω αυτό, υποστηρίζω ακόμα περισσότερο το δικαίωμα επιλογής των καταναλωτών» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Ριντ Χάστινγκς τον περασμένο Απρίλιο..

Τον Ιούλιο, η εταιρεία επέλεξε τη Microsoft ως συνεργάτη τεχνολογίας και πωλήσεων για το πρόγραμμα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v