Πορτοσάλτε «Αν σας άρπαξαν κανένα δεκάρικο παραπάνω συγχωρέστε μας»

Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ , πρότεινε έναν διαφορετικό τρόπο υποδοχής και καλωσορίσματος των τουριστών στην Ελλάδα.
Πορτοσάλτε «Αν σας άρπαξαν κανένα δεκάρικο παραπάνω συγχωρέστε μας»
Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ κι ασχολήθηκε με την χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο κ. Πορτοσάλτε στάθηκε ιδιαίτερα στη συνομιλία του πρωθυπουργού με κάποιους νεαρούς τουρίστες, τους οποίους ο τελευταίος αφού τους ενημέρωσε για τον τίτλο του, τους προέτρεψε να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

«Ο κύριος Πρωθυπουργός έκανε χθες κάτι που το έχω πει και κάποιους φίλους τους ενοχλεί. Θα έπρεπε όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους προϊπαντούμε στο αεροδρόμιο και να τους κάνουμε δια χειραψίας υποδοχή. Και να λέμε "ευχαριστούμε πάρα πολύ που έχετε έρθει στον τόπο μας, θα αφήσετε τα ωραία σας χρήματα, θα κάνετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, θα απολαύσετε την φυσική ομορφιά, εμάς τους ίδιους, την κουζίνα μας και σας περιμένουμε τα επόμενα χρόνια. Αν έχουμε κάνει κάποια αβλεψία, αν κάποιος σας κορόιδεψε, αν κάποιος σας άρπαξε κανά 10ρικο, κανα 20άρικο παραπάνω, συγχωρέστε μας. Συμβαίνει και σε άλλες κοινωνίες και σε άλλα σπίτια. Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε εκ νέου"» δήλωσε ο κ. Πορτοσάλτε, προτείνοντας έναν νέο τρόπο υποδοχής των τουριστών στη χώρα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v