Τζένη Διαγούπη: «Δεν με απασχολεί αν θα με πουν χοντρή»

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό κι έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε επίδοξους body-shamers.
Τζένη Διαγούπη: «Δεν με απασχολεί αν θα με πουν χοντρή»
H Τζένη Διαγούπη είναι μια από τις πλέον αγαπητές και δημοφιλείς ηθοποιούς. Η Τζένη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» όπου και αναφέρθηκε πέρα από την καριέρα της, στα παιδικά της χρόνια αλλά και σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εξωτερική εμφάνιση.

«Κατ' αρχάς δεν συμφωνούσα ποτέ με τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλουν τα social media και τα περιοδικά μόδας. Αν και τον τελευταίο καιρό, οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπάρχει μια προσπάθεια διεύρυνσης του φάσματος για το τι πρέπει να αποτελεί πρότυπο, είτε ανδρικό είτε γυναικείο. Ο ρατσισμός ωστόσο, υπάρχει», δήλωσε η ηθοποιός

Πρόσθεσε ακόμη πως «προσωπικά, στα 48 μου έχω ξεπεράσει αυτά τα θέματα και δεν με απασχολεί αν θα με αποκαλέσουν χοντρή στον δρόμο. Φυσικά και το έχω ακούσει ορισμένες φορές όλα αυτά τα χρόνια. Το θέμα πια για μένα είναι να μη διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση και να μην αναπαράγονται αυτές οι συμπεριφορές από τις νέες γενιές. Ως κοινωνία, πρέπει να αποδεχόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του bullying, μιλώντας για τα δικά της παιδικά χρόνια, σχολιάζοντας ωστόσο ότι ποτέ δεν έπεσε θύμα παρόμοιας συμπεριφοράς.

«Δεν ήρθα ποτέ αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο. Τα χρόνια που πήγαινα εγώ στο δημοτικό, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν είχαμε και τόσες πληροφορίες. Μπορεί να με κοιτούσαν λίγο περισσότερο, γιατί ήμουν παχουλό παιδάκι, αλλά δεν με κορόιδεψε ποτέ κανείς στο σχολείο, ούτε με χτύπησε. Δεν το έχω ζήσει αυτό», κατέληξε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v