Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες, υπήρχαν πάντα στην επιθεώρηση»

Ο Μάρκος Σεφερλής παίρνει θέση κατά όσων του ασκούν κριτική για τα αστεία του, υπερασπιζόμενος το χιούμορ του.
Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες, υπήρχαν πάντα στην επιθεώρηση»

O Μάρκος Σεφερλής έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών για κάποια από τα αστεία που χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Super Mammy, τα οποία και έχουν χαρακτηριστεί άλλοτε σεξιστικά κι άλλοτε ομοφοβικά. Σε αυτούς λοιπόν απάντησε μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός κι ο Άλλος όπου και βρέθηκε καλεσμένος. Απόσπασμα της συνέντευξης του Μάρκου Σεφερλή σχολιάστηκε στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΙ, με τον γνωστό ηθοποιό να υπεραμύνεται του χιούμορ του και του κοινού που τον ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια.



 «Αν διαβάσεις μια κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι πάλι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνω και προσπαθώ να επηρεάσω μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή μου», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιων ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμου. Αν δείτε τα βιντεάκια μου στο YouTube, το κάθε ένα έχει οκτώ εκατομμύρια, δέκα εκατομμύρια, δηλαδή στο σύνολο είμαι στα 500 εκατομμύρια προβολές, εννοώ σύνολο με όλα αυτά που έχω κάνει. Γιατί λοιπόν δεν παίρνουμε την άποψη αυτών των ανθρώπων που με έχουν αποδεχτεί, άρα δεν καταλαβαίνουν ότι κάνω κάτι λάθος. Γιατί ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια που με βλέπουν, είναι και οι ευτραφείς όπως λες, οι ομοφυλόφιλοι και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε ότι "χλευάζω". Την οποία χρησιμοποίησα και στο δικαστήριο, που είχα με την κυρία Ακρίτα, που βγήκε και η απόφαση. Θέλω να πω ότι ο κύριος Γεωργουσόπουλος λέει ότι αυτοί οι τύποι ο χασάπης, ο ομοφυλόφιλος, ο μάγκας, ο νταλικέρης κλπ... υπήρχαν από τότε στην επιθεώρηση».

«Με αυτούς τους τύπους έχουμε ασχοληθεί όλοι όσοι κάνουμε επιθεώρηση, δεν τους εφύηρα εγώ. Τώρα το πώς κάνει ο καθένας τον τύπο και πώς το σκηνοθετώ εγώ, είναι άλλη ιστορία», κατέληξε, απευθυνόμενος στους επικριτές του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v