Φήμες λένε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει πρόταση από το Netflix

Φήμες λένε ότι ο αδικημένος εν Ελλάδι ηθοποιός θα παίξει σε πολυβραβευμένη σειρά του Netflix.
Φήμες λένε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει πρόταση από το Netflix

Έντονες είναι οι φήμες πως ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει σε μία από τις μεγαλύτερες αλλά και δημοφιλέστερες σειρές του Netflix, The Crown.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχθηκε πρόταση και συζητά με τους συντελεστές την πιθανότητα να μπει στο καστ της σειράς.

Ο ρόλος για τον οποίο φέρεται να δέχθηκε πρόταση είναι ενός Έλληνα εφοπλιστή ο οποίος είχε φιλοξενήσει τον πρίγκηπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο σκάφος του.

Αν και φημολογείται πως οι συζητήσεις μεταξύ συντελεστών και ηθοποιού είναι σε προχωρημένο στάδιο, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση στη οποία να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες.

Το βιογραφικό του έλληνα ηθοποιού:

Ο Μπιμπίλας έπαιξε στην αμερικανική μίνι σειρά του NBC The First Olympics: Athens 1896. Το 1993 υποδύθηκε τον Γρηγόρη Μολφέδο στην τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1, Κωστής Παλαμάς.

Έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις στην τηλεόραση, μερικές από τις οποίες έγιναν στις σειρές Η Λάμψη, Καλημέρα Ζωή, Οι Μεν Και Οι Δεν, Τμήμα Ηθών, Αγνοημένοι, Κάζα ντι Μακαρόνι, Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Λόλα.

Εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε τον χασάπη Λάκη Φουρτουνάκη στο επεισόδιο Η Βεντέτα. Το 2009 έπαιξε στη σειρά Καρυωτάκης.

Το 2010 πρωταγωνίστησε στον θεατρικό μονόλογο με τίτλο Το Παγκάκι στο θέατρο Άλεκτον.

Το 2012 έπαιξε στην παράσταση Ένας Υπηρέτης με Δύο Αφέντες.

Το 2016, έκανε ξανά guest εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο της σειράς Το σόι σου, υποδυόμενος τον γκαλερίστα Μόσχο Αμπεριάδη.Το ίδιο έτος, έπαιξε στη θεατρική παράσταση Άννα Καρένινα στο Εθνικό Θέατρο.

Έχει δώσει τη φωνή του, μεταξύ άλλων, στους χαρακτήρες: Bugs Bunny, Χαχανούλης / Γκρινιάρης / Σκουντούφλης (Στρουμφάκια), Τουίτι, Κέρμιτ ο Βάτραχος(The Muppet Show), Μεγάλος Δούκας (Σταχτοπούτα, Σταχτοπούτα ΙΙ και ΙΙΙ), Ρήγας Κούπα και Μπιλ η Σαύρα (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Γουρουνάκι (Γουίνι το Αρκουδάκι), Ζάζου (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών), Ιάγκο (Αλαντίν), Η Επιστροφή του Τζαφάρ, Ο Αλαντίν και ο Βασιλιάς των Κλεφτών), Ντόλυ (Λούκυ Λουκ), Μπισκοτούλης (Σρεκ, Σρεκ 2, Σρεκ ο Τρίτος, Σρεκ κι Εμείς Καλύτερα). Συμμετείχε με ρόλους στα: Νιλς Χόλγκερσον, Τεντέν, Τάο Τάο, Η Πεντάμορφη και το Τέρας 3: Ο μαγικός κόσμος της Μπελ, Αστερίξ, Φλίνστοουνς και άλλες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v