Σειρές διαμαντάκια που θα βρεις στο Netflix

Το Netflix έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας, οριακά αντικατέστησε την τηλεόραση. Γι’ αυτό και εμείς θα σας (ξανά)προτείνουμε σειρές για να δείτε.
Σειρές διαμαντάκια που θα βρεις στο Netflix

Σιγά-σιγά ξεκινά η εποχή του λιωσίματος μπροστά από την οθόνη μαζί με πίτσες και ποτά. Και το Netflix δε γίνεται να λείπει από αυτή τη συνθήκη.

New Amsterdam (3 σεζόν)

Έτος κυκλοφορίας: 2018



Ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ιατρικές σειρές. Στο Netflix θα βρείτε το νέο σας «Grey’s Anatomy», μία σειρά νοσοκομειακού περιεχομένου που εκτυλίσσεται στο Bellevue Hospital, το αρχαιότερο δημόσιο νοσοκομείο της Αμερικής. Ο νέος του διευθυντής έχει βάλει στόχο της ζωής του να μην αφήσει τη γραφειοκρατία να εμποδίσει το λειτούργημα του προσωπικού, και απώτερο σκοπό του να βελτιώσει τις υπηρεσίες του νοσοκομείου ώστε να θυμίσει σε όλους τους λόγους για τους οποίους το (δημόσιο) νοσοκομείο θεωρείτο πρότυπο.

Lupin (2 σεζόν)

Έτος κυκλοφορίας: 2021



Ο βραβευμένος με Emmy Λουί Λετεριέ σκηνοθετεί μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Σι ("Άθικτοι"). Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε άψογα σκηνοθετημένες τις περιπέτειες του Ασάν Ντιόπ. Στόχος του να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστεί με τους δυνατότερους ανθρώπους τις Γαλλίας.

Ο Ομάρ Σι ενσαρκώνει έναν ρόλο που του ταιριάζει γάντι και τον αποδίδει με τέτοιον τρόπο που σου είναι  αδύνατο να μην τον συμπαθήσεις. Φήμες λένε ότι όποιος ξεκινά τη σειρά, την ολοκληρώνει σε μία εβδομάδα και με ένα μαγικό τρόπο εμφανίζονται τα βιβλία του Μωρίς Λεμπλάνκ στο κομοδίνο του.

Elite (4 σεζόν)

Έτος κυκλοφορίας: 2018



Τέσσερις μαθητές της εργατικής τάξης γράφονται σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας και τότε είναι που οι έφηβοι αρχίζουν να σεληνιάζονται. Ξεκινάνε συγκρούσεις, έρωτες, δολοπλοκίες –όλα αυτά τα πιασάρικα δηλαδή που σε κάνουν να κολλάς τη μύτη σου στην οθόνη- με αποτέλεσμα τον φόνο.

Η ισπανική σειρά του Netflix μπορεί να ακροβατεί μεταξύ σειράς Netflix και Μαρίας της Γειτονιάς, ωστόσο το κάνει με την απαραίτητη αισθητική που χρειάζεται για να συμβαδίσει με τις σύγχρονες απαιτήσεις που θέλουν ένα πιο catchy σενάριο ένα πιο κουλ σερβίρισμα.

The Bold Type (4 σεζόν)

Έτος κυκλοφορίας: 2017



Τρεις εικοσιπεντάχρονες (μιλένιαλ) κολλητές, η Τζέιν, η Κατ και η Σάττον, δουλεύουν στη σύνταξη, τα social media και το τμήμα μόδας του Scarlet, μιας έκδοσης που θυμίζει το αμφιλεγόμενο περιοδικό Cosmopolitan, ενώ προσπαθούν να εξισορροπήσουν καριέρα, έρωτες και ταυτόχρονα τη σύγχρονη ηθική τους. Στις τέσσερις σεζόν που είναι διαθέσιμες στο Netflix, οι ηρωίδες καλούνται να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά διλήμματα, από το κίνημα #metoo και την οπλοκατοχή μέχρι τον εσωτερικευμένο ρατσισμό και τα ζητήματα σεξουαλικής ταυτότητας και φυλετικού αυτοπροσδιορισμού, ενώ παράλληλα προσπαθούν να ανελιχθούν επαγγελματικά.

The Crown (4 σεζόν)

Έτος κυκλοφορίας: 2016



Στις δύο πρώτες σεζόν, η σειρά αφηγείται τη ζωή της βασίλισσας από τα πρώτα της βήματα, τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, την πρόωρη στέψη της, τη θυελλώδη σχέση της με την αδερφή της Μαργαρίτα και την προσπάθειά της να γίνει σεβαστή ως νέα βασίλισσα.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες της Claire Foy (στον ρόλο της Ελισάβετ) και του Matt Smith (στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου), σε συνδυασμό με τα υπέροχα κοστούμια και τη σκηνοθετική ματιά του Peter Morgan απογείωσαν τη σειρά και της χάρισαν αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη δραματική σειρά του 2017. Η 4η Season του The Crown μάς μεταφέρει στην δεκαετία του ’80 και εστιάζει σε δύο μεγάλα γεγονότα, την άνοδο και την πορεία της Μάργκαρετ Θάτσερ ως πρωθυπουργού, αλλά και τον γάμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ. Για ακόμα μια φορά η Olivia Colman (η οποία πήρε τα ηνία για τον ρόλο της Ελισάβετ από τη 3η σεζόν και μετά) εντυπωσιάζει ως Βασίλισσα και καταφέρνει να αναδείξει άψογα τον διαρκή πόλεμο μεταξύ στέμματος και προσωπικών επιθυμιών. To 2022 αναμένουμε και τη νέα σεζόν η οποία θα πραγματεύεται τα χρόνια διακυβέρνησης του Τζον Μέιγιορ, τον χωρισμό του πρίγκηπα Καρόλου με τη Νταϊάνα, αλλά και την τραγική κατάληξη της πριγκίπισσας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v