Χαμός στα social media με το reunion του Friends

Με ελάχιστες διαφημίσεις, το reunion του θρυλικού sitcom έκανε χθες πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση και όπως αναμενόταν έσπασε τα κοντέρ.
Χαμός στα social media με το reunion του Friends

Νοσταλγία, συγκίνηση και αποθέωση γνώρισε η επιστροφή των Friends, της θρυλικής σειρά που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στην τηλεόραση των 90s.

Σχεδόν 17 χρόνια μετά το τέλος της, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ξανασυναντήθηκαν στο στούντιο που έγιναν τα γυρίσματα, έκατσαν μπροστά από το σιντριβάνι των τίτλων αρχής, έσπασαν πλάκα, μίλησαν, εξομολογήθηκαν, συγκινήθηκαν.

Μαζί τους και οι τηλεθεατές, οι οποίοι από την τηλεοπτική συχνότητα του Star και με ελάχιστα διαλείμματα για διαφημίσεις, απόλαυσαν το νοσταλγικό αυτό reunion.

«Αισθάνομαι συγκινημένος και στεναχωρημένος. Όχι τόσο για εμένα αλλά γι' αυτούς, που αλλάξανε τόσο πολύ μετά από 10 χρόνια παρέας, δόξας, ρουτίνας και.....Δεν βρίσκω λόγια να εκφραστώ. Τους αγαπήσαμε τόσο πολύ. Και ακόμα τους αγαπάμε», αναφέρει ένας χρήστης του Τwitter.

«Μακράν η καλύτερη τηλεοπτική στιγμή για το 2021», αναφέρει ένας άλλος.



Το επετειακό επεισόδιο έκανε μέσο όρο 21,6% και έφτασε σε τέταρτο 28,6%.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v